Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kamp Lovrečica med Novimgradom in Umagom

Kamp Lovrečica med Novimgradom in Umagom

Zanimajo me vaše izkušnje, kako je je primerno za male otroke, urejenost sanitarij, plaža……priporočate ali ne???

Hvala za pomoč pri odločitvi!

V Lovrečici kampa ni, razen, če so ga naredili letošnje leto.Vasica je mala in mirna, plaže so skalnate, najlepše so tiste, ki gledajo na Pelegrin.Mivke ni.

A ni en mali privat kamp, ki gleda proti Ladin gaju? Sam zame je bolj ko ne bil bogi. Plaža je čez vaško cesto, malo zabetonirana, mogoče so jo zadnje leto kaj bolj porihtali, ker je zraven novo naselje apartmajev. Drugače pa tja, mislim na plažo pride ponavadi ene pet avtomobilov italijanov, pa mize, stole in komplet opremo, vse kar imajo in užgejo enodnevni piknik.

Ma sem opazila lani, da so eni kontejnerji, ki naj bi obetali neki kamp, samo se mi zdi, da je to od Karigadorja proti bivšemu Ladin Gaju.Lovrečica pa je takoj za Pelegrinom.Se motim?

AC Finida-Lovrečica

Lovrečica je prva vas naprej od kampa Finida.

Jap, tisto je res Karigador, pri Lovrečici je pa Finida, ta je pa kar zrihtana, tudi cenovno na ravni Ladin gaja.

To naj bi bil mali privat kamp.

Mah, moj prvi opis je bil pravi. Zdaj vem da je Karigador naprej od Ladin gaja proti Dajli. Mi smo bili pavšalisti v Ladin gaju in smo šli potem 1x tja pogledat. Men se je zdel bolj vse skup namatan, ne vem sem bolj razvajena. Samo zdaj že dve leti nisem bila dol, tako da ne vem.

New Report

Close