Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp Mareda/Sirena/Bijela Uvala

kamp Mareda/Sirena/Bijela Uvala

Za prihodnje leto se odločamo za pavšal v enem od naštetih kampov (seveda, v kolikor bodo sprejemali nove pavšaliste), predvsem z namenom, da prikolico oddajamo, ker zase imamo še avtodom.
Zanima me, katerega od teh kampov priporočate – predvsem, da je primerno za mlajše otroke (plaža, senčka, igrala, animacija, sprehod do sladoleda), da ni preveč mirno in po drugi strani ne preveč živahno (pozno nočne glasne zabave).

Lahko pa predlagate tudi kak drug kamp, kjer ste bili zadovoljni.
Hvala

Za spomladanski oddih je meni Mareda zakon. Urejen kamp, ogrevani bazeni, veliko igral za mulce. Poleti pa v nobenega od teh, ker je vse preveč nabasano.

Tudi nam Mareda..pa če je prikolica postavljena malo višje, ni potrebe, da je nabasano..se da lepo postavit.

Bijela uvala

Lahko prosim vprašam, zakaj vam je tako všeč? Vsaka inf. namreč pride prav – kako je urejeno za otroke, čistoča, plaža, dogajanje, gneča.
Sicer imamo namen v naslednjem tednu pregledati kampe, vendar bi rada že prej dobila malo vtisa s strani kampistov. Hvala

Mene pa zanima, ali sta ta dva kampa med seboj povezana – lahko prehajaš iz enega v drugega? Je še vedno plaža za naturiste in koliko je iz Bijele Uvale do te plaže?

New Report

Close