Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Mario – Ugljan

Kamp Mario – Ugljan

Je bil kdo lani na Ugljanu v kampu Mario? Že par let razmišljamo, da jo mahnili tja, saj nam ustrezajo počitnice v manjšem, bolj robinzonskem kampu, ne rabimo nekega groznega ‘dogajanja’, samo da je mir, lepo morje in kolikor toliko normalne sanitarije (npr. v stilu Murterja -kamp Kosirina – zelo zadovoljni!) Sem zbrala nekaj informacij o tem kampu, a so vse že bolj stare, zato me zanima kaj svežega, od lani.

Lp.

Ja mi smo bili 2011 in 2010 v kampu Mario. Kot vsak kamp ima pluse in minuse.
Plusi:
nizka cena, ki jo lastnik še dodatno lahko zniža !!! Cena je res sanjsko nizka.
– Fešta v Čeprljandi, sosednji vasici. Mi smo šli tako, da smo se jo lahko udeležili. Mislim, da je zadnji vikend v juliju. Domačini naredijo prav posebno lepo povabilo na fešto in tisti dan ne kuhamo večerje, ampak gremo raje v Čeprljando na brodet.
– Obala je OK, saj so vsi naši otroci že v šoli in ne rabimo mivke.
– Precej parcel je v senci.
– Če nimaš sence ti morda lastnik posodi plahto, iz katere smo si mi leta 2010 naredili imenitno senco.
– Nasproti zaliva lep samotni polotok, mi smo šli večrat tja na robinzonski pohod.
– S seboj smo imeli eno kolo in smo se zjutraj odpravili v trgovino in po ribe v Ugljan.
– Fige v kampu so bile dobre.
– Sosedi v kampu so našega naučili peči na žaru in od takrat mi ni treba več kuhat kosil ;
– Uporaba pralnega stroja in hladilnika
– Sosedje gostje so bili krasni, razen….
– Ko smo šli plačat, je Mario dal najmlajšemu sveže domače jajce – joj, kako se je malemu to dopadlo.
Minusi
– Malo tople vode se da dobit recimo zgodaj popoldan.
– Leta 2011 smo imeli en ali dva dneva šotor dobesedno na stranski cesti/potki v kampu, potem pa smo dočakali sanjsko parcelo – smo šotor odpeli, dali težke stvari ven in ga povlekli na tapravo parcelo
– Kamp nima trgovine, ampak zame to ni minus, malo se sprehodimo, malo se organiziramo. Dopoldan pripeljejo zelenjavo.
– Začetek je bil v letu 2011 kar težak. Prvo nč smo zgodaj štartali od doma, drugo noč je bila fešta v Čeprljandi in se je zelo težko spalo, tretjo noč, ko smo bili kot ubiti so imeli sosedje Hrvati fesšto dolgo v jutro in spet nismo spali. Kasneje se to ni več ponovilo.

nadja

Sodelavka hodi v ta kamp vsako leto in je zelo zadovoljna. Pravi, da je lastnik zakon in da se da z njim vse zmenit.

Hvala za informacije, mislim, da bomo poskusili. Lepo poletje vam želim!

Mir v tem kampu ni ravno garantiran! Cena je morda res nizka, a za posledico vleče vse večjo gužvo, ki je od sredine julija do sredine avgusta že prav neznosna. Mario pa občasno pije ko žolna in se z njim ne da prav veliko zmenit!

Smo že nazaj z Ugljana. Smo šli pogledat k Mariu, pa je bilo v senci vse polno, potem pa smo pristali v kampu Tomas v Sušici in imeli enkratne počitnice. Ugljan nas je navdušil, še bomo šli tja!

In kako je bilo v Sušici?Glede na kamp Mario (vsaj po opisu prejsnih postov?)

Lani v Sušici (kamp Tomas) je blo super (dobra klapa) samo smo bili v času neurja (v osrednji Hrvaški) in je pihalo z Velebita za zlomit vse. Morje super, v času vetra smo se hodili kopat na južno stran otoka v en zaliv (mivka, nizka voda, nedostopno avtom, super,..).
Pošljem sliko na privat email.

Skratka vse OK

Lastnik kampa je umrl 🙁 včeraj

Pozdravljen

A misliš resno?

Mario je bijo legenda. Cene smešno nizke in okolje prijetno za kempiranja. Zadovoljen v vseh pogledih. Seveda izrekam sožalje bližnjim in upam da bo kemp še naprej obratoval.

Lp

Informacija u kampu Mikelenić Sušica na Ugljanu. Samo za informacijo tistim, ki se boste namenili na tisti konec . .

Pro:
– senca zaradi odličnega borovega gozda, odličen roštilj, majhen camp, ugodna lokacija za ribarjenje in izlete s čolni
– odlično za kolesarje in tekače saj prometa skoraj ni
– trgovine ni v bližini, kar je pravzaprav plus, saj vam to prinese mir. Vsak dan camo obišče lokalni trgovec s sadjem in zelenjavo.
– prijazni gostje, mir. Za mir srbi lastnik, ki takoj sankcionira tiste, ki so ponoči preglasni.

Contra:
– občasen izpust kanalizacije kar v morje, tudi sredi sezone. Na tleh v morju se že pozna mulj . . .
– aroganten lastik, ki goste pogosto šikanira in misli. Ljudje, ki se znajo za sebe postaviti so iz campa že odšli, ostajajo torej še sami taki, ki se mu pustijo oziroma tisti, ki so si tam postavili prikolico in se jim sedaj ne ljubi prikolice prestavljati. Kaj takega vam na dopustu res ni potrebno.
– tople vode v tuših praktično ni, sanitarije in tuši so slabo očiščeni.
– odlični, vendar previsoki borovci, ki so nevarni za goste, verjetno bi jih morali delno posekati.
– lastnik in lastnica pogosto prihajata v konflikt z gosti, takšni ljudje ne bi smeli delati v turizmu.

campist007gmail.com,
prosim, ne zavajat ljudi in tole objavljat kar pod naslov Kamp Mario, ker Kamp Mario nima nobene zveze s kampom v Sušici, ki ga opisuješ, ne po okolici in ne po odnosu lastnikov do turistov!
Sicer imaš pa iz Sušice do najbližje trgovine 500 m v Mulinah ali pa 1,5 km do mesta Ugljan.

New Report

Close