Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Miran (Pirovac) & Kamp Stobreč (Split)

Kamp Miran (Pirovac) & Kamp Stobreč (Split)

Prosim za kakršna koli mnenja, pozitvne in tudi negativvne izkušnje… nekako se odločamo med tema dvema, in sem tako v dvomih… da ne vem, kaj bi…

Imamo namen iti v mobilno hišico, smo 3, z 4 letno hčero…

tako da prosim za kak nasvet… plaža, urejnost, oddaljenost hišk… trgovine…?

HVala

LP

Stobreč ti odsvetujem zaradi umazane, nizke in stoječe vode. V enem predelu voda dobesedno stoji, je podobno mlakuži na kateri je bilo 1000 ptic (bili smo – samo pogledali in šli naprej konec avgusta pred štirimi leti). Pa tudi sam kamp nam ni bil simpatičen. Od Splita proti Makarski je bil takrat najboljši kamp Galeb v Omišu, pa še mesto je zelo blizu. Sedaj pa sem videla na netu, da so ga celo porihtali. Plaža je pa mivka, če te to ne moti in če seveda sploh imajo kamp hišice.

Za Pirovac pa ne vem.

V kampu Galeb imajo okoli 20 mobilnih hišk razporejenih v dve vrsti tik ob morju…v Stobreču pa je namesto morja skorajda jezero in čisto zeleno vodo…kamp je primeren za obisk Splita, ne pa za dopust.

Kaj pa mogoče hiške v kampih Soline v Biogradu, Kozarica in Oaza Mira v Pakoštanih oz. Rožav pri Trogiru?

http://www.avtokampi.si

že nekaj let dopustujem v Pirovcu. sem bila tam tudi za 1. maj. Imena kampov ne vem, ker sama letujem na vikendu od prijatelja. sem se pa letos sprehajala skozi kamp pri hotelu Miran, zato predvidevam, da sprašujete za ta kamp. Ta kamp se vsako leto spreminja in to iz leta v leto na boljše. Vedno bolj ga urejajo. V lanskem letu so imeli postaljenih nekaj hišk. to so hiške, ki imajo svojo teraso, predvidevam, da imajo poleg kuhinje še kakšno spalnico ali morebiti celo dve.
vsaka hiška ima priključek plina, in če sem dobro videla, je vezano tudi na kanalizacijo. To je skoraj tako kot doma. Letos je teh hiš še več. postaljevljene se ob morju, mislim da v dve ali celo tri vrste.
Obala je bolj razgibana, ni kakšnih majhnih kamenčkov ali peska., vendar kot na vsaki plaži obstajajo majhne lagune. Je pa zato poleg v neposredni bližini kampa mestna plaže, kamor se hodi kopat ves preostali turistični živelj. pred leti smo dopustovali na Murterju in naši znanci ki so iz Šibenika, so se zelo radi hodili kopat v Pirovac. Izredno je primerno za otroke, ni pa taka plaža za otroke kot je to na otoku RAbu na tisti mislim da rajski plaži.

malo podatkov za morebitno lažjo odločitev.

New Report

Close