Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kamp ob Kolpi

Kamp ob Kolpi

Torej Podzemelj ali Vinica? Gremo pa z otroki in psom.

Adlešiči,gremo vsako leto tja(kamp stari pod).Drugače sem pa za oba kraja,ki jih ti omenjaš slišala same pohvale.Če že moram izbrati,dam glas Podzemelj.

meni osebno se Podzemelj ne dopade.

Mi hodimo v Adlešiče.
Bolj je vse skupaj ”naravno” in manj gužve kot pa recimo v Podzemlju in na Vinici…

Recimo v Adlešičih je tudi kaj za sprehajat,… dočim je Podzemelj na sami ravnini, brez nekega zavetja sence ipd,… Adlešiči pa so bolj v kotanji…

Meni so Adlešiči zakon!

če te še kaj zanima, piši… al pa če bi kakšno sliko:)

Tudi mi se že drugo leto odločamo za Koplo. Če je možno, lahko pripopate slike Adlešičev,Vinice in Podzmelja?? Hvala !

Podzemelj- lapsus;)

Belokranjka 13! ravno take insajderske informacije potrebujem 😉 kakkšna pa je sicer infrastruktura v Adlešičih? Verjetno bom sama z mularijo, pa bi bilo fino, če bi vsaj kakšno trgovino imela na dosegu roke… Kakšno igrišče obstaja? Senca pa je, praviš?

Slike vam lahko priskrbim jutri 🙂

Vsak kamp ima igrišče, zdaj za Adlešiče vem, da popoldan nanj pade senca….ker je Kolpa v taki eni kotanji…
igrišče v smislu za odbojko na mivki, nogomet,.. ne spomnem se kaj še… je pa fajn res ta bife v starem podu… namizni nogomet je tam, nekaj hrane, super postrežba, vedno med vikendi se ful dogaja,….. do trgovine je pa cca pol ure peš,…v vasi pač. Pol ure zato, ker je precej klančka 😉 in je potrebno malo kondicije 🙂

no, jutri napišem kaj več

http://www.slovenia.info/si/kamp/Kamp-Jankovi{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8D-in-Bife-v-Starem-podu.htm?kamp=789&lng=1
Adlešiči…

Kakšne so sanitarije v Adlešičih?

No, jaz predlagam Podzemelj. Trgovina par minutk stran (kakih 5), odlično za kolesarjenje, a sprehode je na voljo Kučar (hrib) ali okoliške vasi ali gozdovi, infrastruktura urejena.

Pred kakim letom je dobil kamp Podzemelj nagrado za najbolj urejen nemorski (ali nekaj podobnega) kamp v SLO.

Poden od kampa .wc -ji totalno svinjski pod tusem se lahko nepricakovano opeces ali zmrzneš , če das muziko malo naglas imas receptorja matjaža na glavi ki ti grozi z izgonom o gostinstvu nimajo pojma.kampirali smo z družbo 2x, ni za sprostitev in se drago za to kar nudijo{nič}.lp

New Report

Close