Najdi forum

Kamp oprema

Kje kupujete pri nas? Kje imajo največ kvalitetne robe? Kaj pa tujina – spletna prodaja?

na spletnem portalu tipa MON … se dostikrat dobi zelo ugodno … jih je veliko, ki so srečni, če njihovo uporabiš, brez plačila odškodnine
Da bi pa kdo uporabniku plačal pa tudi jaz še nisem zasledil

Preko spleta Nazraku. Enkrat sem preko spleta v tujini, pa je bla reklamacija in me je drazje prslo kot ce bi pri nas….

Nekaj kemp opreme sva kupila pri nas na razprodajah in sicer može in stole. Šotor ter kuhinjo preko bolhe po polovični ceni in 2 x rabljeno ter samonapihljive blizine za v Šotor v lidlu za 20 eur v igluju ok res boljša je bila 100 eur rabili smo pa 4 kom. Na spletu sem gledala, vendar rajši zadevo vidim v živo predno jo kupim.

Jaz kupujem večinoma v Mariboru – ena super trgovina, nekaj sem kupil v Avstriji, prikolico in nov baldahin pa na Nizozemskem:)

Šotora sem že dva (Outwell) kupila preko spleta, je bilo s poštnino vred ceneje kot pri nas po štacunah. Če najdeš kakšno akcijo.
Miza je iz trgovine Caravan, stoli Crespo z razprodaje v Iglu športu, samonapihljive blazine iz Hoferja, spalke iz Intersporta, nekaj drobnjarij iz Decathlona … Kampirava že cca 20 let in potem opremo samo dopolnjuješ oziroma tu in tam kaj zamenjaš.

New Report

Close