kamp Polari Rovinj
Tam letujem že precej let, pa zaradi letošnjih dogodkov mi je končno prekipelo, izbiram si že nov kamp. Verjetno vsi ljubitelji živali prihajajo v tak kamp. Kopaš se s psi, na plaži poleg tebe leži sosedov pes, ko pride iz vode se otrese prav pri tebi, če pride mimo še en pes, se stepejo skoraj nad teboj.Vem, žival ni kriva, kriv je njegov gospodar, če pa kaj rečeš, se ti smeje v ksiht. Če hočeš kampirat na FKK,dobiš občutek, da si kot v getu. V tem delu so sanitarije premajhne in slabe, prostor dobiš enih 100 m od morja, tam v šumi. Vsak večer tam do polnoči nabijajo glasbo, ma jo ni za poslušat.
Ma, ne vem zakaj sem toliko let hodila tja, verjetno sem upala, da bo iz leta v leto kaj boljše, ampak je vedno slabše. So nekaj uredili, ampak kot ugotavljam iz pripovedi in ogledov, je drugje boljše.
lp bivša polarka
Polari je res super, smo tam že okoli 30 let vsako leto znova, sanitarije super, plaže izjemne, ne boš nikjer drugje našel tako dobrih, lahko imaš plažo na kateri si s 50 drugimi ljudmi, tako kot tudi skoraj dobesedno svojo plažo, kjer si sam. Mi smo v FKK delu, zvečer gremo v Villas Rubin malo plesat na teraso in je res odlično, jaz sploh nimam kaj reč, najstniki in otroci izjemno uživajo prav vsak dan in noč v kempu. Tole o psih pa ni res, imajo pasjo plažo, če se tam misliš kopat si malo neumen, drugje pa ni prav nobenih problemov s psmi, če pa so, pa se lahko vse lepo uredi. Jaz res priporočam ta kemp, ne vem za kakšen velik kemp v Istri, ki bi bil boljši in bolj prijazen od Polarija. Polari je res špica Istre!