Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kamp Selce

Kamp Selce

Razmisljamo, da bi za letosnje poletje postavili prikolico v kampu Selce.
Zanima me, ce katera ve kako je kaj urejen ta kamp. Kaksni so wc-ji, tusi, ali je kaksna trgovina, se kaj dogaja zvecer v kampu ali okolici….

Dobrodosle bojo vse informacije o tem kampu.

Hvala

Zelo urejeno, borovci, plaža super in sploh vam ne bo žal!

Vam kar zavidam, ker gremo mi v apartma, ker imamo premajhne lumpke.
V Selcah sva letovala z možem (takrat še fantom) in nama je bilo zelo všeč.

Je plaža prodnata?

Vsakega nekaj, odvisno kje se bosta vsidrala.
Midva sva imela šotor tik ob morju in sva imela “plažo” kar okrog šotora.

Dej ga sekat a v Selcah?!?!? No, res ne vem kje, ker tam kjer sem bila jaz ni šans da bi imel postavljen šotor tik ob morju pa še plažo okoli.

Selce so prijeten kamp. Sanitarije so bolj tako – tako. V zgornjem delu kempa so pod kritiko. Infrastruktura je slaba. Res slaba. Čakamo že kakšnih sedem let da bo boljše, pa še vedno kar čakamo :-)). Čistoča na WCju je sicer kar v redu. Ampak vse je strašno staro. Nižje ob morju so sanitarije malo boljše. Čistiske se sicer trudijo, ni kaj. Papir včasih je (predvsem zjutraj), vendar ga mi za silo kar s sabo nosimo.

Sence je dovolj. Je pa v sezoni gneča.

Med prvomajskimi sem naredila nekaj slik (tudi plaže), če želiš ti jih pošljem.
Plaža je delno betonska, delo je droben pesek – del je “mestne” plaže. Če se malo potrudiš peš prideš do krasnega zalivčka, kateri pa je FKK. Škoda, ker je sicer prav luštno.

Trgovina je tudi v kempu, pa tudi do mesta peš ni daleč. Za večje šopinge je v Crikvenici nakupovalni center Plodine.

Vsako soboto (vsaj ponavadi je bilo tako) je v Selcah na rivi ribarska fešta – muzika, ribice na žaru…. vse kar sodi zraven. Kafičev je polno.

Res sem neumno napisala, zato sem tudi dala “plažo” pod narekovaje; šotor sva imela tako blizu morja (v prvi vrsti ob morju), da nisva hodila na plažo, ampak sva imela pred šotorom ležalnike in sve ostalo kar pač spada zraven za na plažo.
Sanitariji so bili zelo čisti in tudi čistilka je bila nonstop tam, pač jaz imam s Selcami dobre izkušnje; mogoče sem pač samo malo manj zahtevna; oz so bile povprejšnje izkušnje še veliko bolj slabe.

Tukaj je pa res najbolje da si tiho, sicer jih tako ali tako dobiš po glavi.

Ja se opravičujem, resnično sem prebrala drugače. Nisem vedela, da je plaža v narekovajih pomenila to, kar si sedaj napisala.

Nimam slabih izkušenj s Selcami, samo napisala sem realno, daje infrastruktura slaba. Vsa leta kar smo tam pavšalisti niso naredili NIČ. Če boš prebrala še enkrat moje sporočilo, boš videla, da sem napisala da je kamp povsem prijeten, da se čistilke trudijo. Kritika je letala na upravljalce kempa, ki za nikakršen vložek vsako leto dražijo storitve.

Zakaj da bi jih dobila po glavi?? Sprašujem zato, ker morda je kje še kakšen kotič, katerega ne poznam. Sem si že naslikala šotor 3 metre od morja na prodnati plaži :-)). Žal takšnega kotička v selcah ne poznam, zato sem te tudi vprašala.

V tem kempu je ogromno družin z majhnimi otoci, tudi tujce ga precej oblegajo – predvsem skandinavci. V visoki sezoni se kakšen teden zgodi, da niti mini mini igluja več nimaš kam postaviti :-)).

sonce rumeno,

a mi lahko prosim posljes slike na petraca@email.si

Dobiš.
LP

hvala za slikce

Ni za kaj :-))

zivjo sonce rumeno,

prejsnji vikend smo bili v Selcah. postavili smo prikolico…..ampak plaza je pa katastrofa, nobene sence. Kje se pa vi kopate, a ste skoz na soncu???

New Report

Close