Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kamp Soline

Kamp Soline

Zanima me, če kdo pozna kamp Soline v Biogradu? Z dvema otrokoma gremo v mobilno hišico, pa me zanima kakšno mnenje o tem kampu. Kakšna je plaža in ali je res morje precej mrzlo?? Gremo pa v začetku julija.

bili tam pred leti, nam je bilo všeč, plaža so precej senčni zalivčki, ki so žal, tako kot mnogokje zjutraj že nafilani – rezervirani z brisačami raznoraznih modelov, ki jih pol čez dan tam ni na spregled 🙂

drugač ma ta kamp tudi en mivkast zaliv, ki ga na veliko oglašuje in folk hvali, resnica je pa ta, da je to ena s folkom prenatrpana mlakuža, ekstra umazane vode … ampak v začetku julija bo mogoče še znosno tam, tako kar se drena in čistoče tiče. Je pa ta mivkasta plaža zelo ok za otroško igro.

v tem kampu nam je bila všeč peš potka do mesta Biograd in v drugosmer do Pakoštan, čez oljčni nasad… kolo zelo dobrodošlo 🙂

o mrzlem morju pa ne vem …

Uporabi iskalik, jaz sem veliko napisla o njem.

Ampak na kratko. Bili smo lani konec junija.

Glede mobilnih hišk: odvisno čigave imate. Niso ob vodi, so na hribu, najnovejše precej od vode. Najbližje so od Gebet….., so pa tamale. Visje so potem od campa, še malo višje pa potem Relax in ostali. Hiske so nove, terase so velike, velika večina teras ima vsaj malo sence. Brisace menjejo na nekaj dni, rjuhe vsako soboto. Parking je ob hisici.

V campu je manjsa trgovina, ki sprejema samo gotovino. Pa dva stanta s sadjem in manjsa pakarna. V Biogradu imas vse mozne trgovine, tudi MErcator, Lidl, DM, odlicno trznico in ribarnico (ki je precej cenejsa od tiste v campu).

Plaža je mešana. Nas je motilo predvsem to (poleg rezervacij z brosacami), da je voda zelo hitro motna in mastna. Naj te ne bo strah zaradi temperature vode. Pašmanski preliv je eden najbolj tolih delov Jadrana. Pri nas se je brez tezav vsak dan kopala tudi enoletnica.

Malo bolj proti Biogradu je tudi pesceni del, kjer pa ni sence, mivka pa je hitro blazno vroca.

Po celi dolzini plaze poteka pes pot, ki pa jo uporabljajo tudi kolesarji in motoristi. Na poti proti Biogradu so potem ob potki stanti, zvecer tudi zabaviscni park.

Nas je motilo tudi to, da je vsak vikend v lokalih ob tej potki glasna muzika, vcasih tudi do 4 zjutraj. Navijajo pa narodnjake.

Voda je res mrzla, gneca pa taka, da se nimas sploh kam vsest, kaj sele vlezt. Muzika nabija ob vikendih celo noc.

Lani poleti smo bili tam, v mobilni hišici z dvema otrokoma.
Ker smo bili 1 leto prej v Strašku na Pagu, smo bili kar razočarani.

Res je gneča na plaži in hladno morje, ki ni ravno čisto. Ni lepega večjega otroškega igrišča. Eno novejše majhno je pred WC. Trgovina je majhna in slabo založena. Nam se med dopustom ne ljubi z avtom v shopping centre, ki jih je sicer kar nekja, nekaj km proč.

Biograd je čisto ok za na sladoled ali večerjo. Peš iz kampa je z majhnimi otroki, ki so ravno brez vozička, predaleč. Lunapark je ob poti.

Glasna muzika iz lokalov ob rivi se je mešala in je bila vsak dan vsaj do 3h, čez vikende do 5h, tako da smo spali pri zaprtih oknih in na klimi. Bilo je veliko mularije, ki je popivala zvečer na plaži in res žur do jutranjih ur.
Če ne bi imela otrok, bi mi ta kamp zanesljivo bolj ustrezal.

Mi ne gremo več, smo se imeli pa čisto v redu.
Radi testiramo nove lokacije, potem pa moraš kaj vzeti v zakup.

bili lani v mobilni hiški priva tik ob morju zelolepa in čista drugače tudi plaža vredu samo tam kjer je senca brisače že ob 5 a do popoldneva nobenega bili smo z otrokom tako da tam ponoči ni miru muzika opasna če hočeš mir ne hodi tja

Rezervirali smo parcelo že meseca maja za avgust in smo dobili številko. Ko smo prišli tja je bila parcela, ki smo jo rezervirali zasedena. Na recepciji niso naredili nič glede tega in so nas dve uri pošiljali po kampu da si sami najdemo parcelo in te ki so nam ponudili so bile že zasedene. Na recepciji so bili zelo nesramni. Začeli so nam ponujati parcelo ob morju ki bi jo na koncu toliko dražje plačali. Na koncu pa smo rajši šli v drug kamp, kjer smo dobili parcelo v 5 minutah in se nismo zajebavali dve uri kakor v kampu Soline. NIKOLI VEČ!

New Report

Close