kamp Straško
Pozdravljeni,
zanimajo me izkušnje tistih, ki ste že bili v kampu Straško na Pagu, in sicer:
– urejenost kampa (trgovine, gostilne itd..)
– kakšna je plaža (gneča…, senca?)
– in ali je bil kdo v mobilnih hiškah, ki jih ponujajo – kakšen je komfort, koliko blizu so plaži…itd?
Vem, da vse piše na njihovi spletni strani, bolj me pa zanima mnenje tistih, ki ste že dopustovali v Strašku.
hvala
J.
Tukaj je kar 122 komentarjev, mogoče ti kaj pomaga.
Zelo odvisno, katero hisico najames. Starejse so v globoki senci in v drugi do cetrti vrsti. Novejse na zahodni stani so pa postavljene od morja pa do polovice campa, razen ob doplacilu prve vrste pa ne mores izbirat hisice.
sence v tem delu ni, ker so drevesa posadili 4 leta nazaj. Hisica ima 32m2, dve kopalnici, dve spalnici z ozkimi lezisci, ki so kmalu “utrujena”. Kuhinja ima vse, kar potrebujes, tudi klimo. Terase so velike. Parkiras pred hisico. V camp je vstop samo s kartico.
poleti se slisi muzuka iz zrc, slisis tudi trume mladih, ki se ponoci vracajo v camp.
plaza ima navozen pesek, ki je zelo zelo oster in umazan. Potem med manjsimi skalami prides do mivke na tleh. Po 9 zvecer ni vec dovoljeno kopanje.
Trgovina in pekarna sta v campu, vse ostalo je izven, kar dalec za pes. Sprehajat se do Novalje ne mores. V Novalji se vsako parkiranje placa. Tam je tudi 24/7 ur zdravstveni dom.
Meni se cene zdijo normalne, je pa huda gužva v oblečenem delu v sezoni. ( 10.7. do 20.8.) Plaža je umetna navožena in zelo polna. Ponoči če imaš srečo je precej galame. Če hočeš mir je v istem kampu na koncu v FKK delu. Je tudi bolj mir v oblečenem, na tem delu.
Trgovina Hipernovalis malo ven iz kampa, moraš z avtom, je dobro založena. Do Novalje je za jutranji sprehod ali večerni okoli 20 minut.
Gostilne so boljše v mestu. Tudi kruh je boljši v mestu.