Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kamp strunjan-grozne cene:-(

kamp strunjan-grozne cene:-(

Hojla.letos smo se odločilu za najem hiške oz.brunarice na naši obali,in to v Strunjanu..
A mi ni jasno zakaj je plus ttakse,prijavnine in tudi elektrike(je nimajo v ceni pavšala:-( no potrebno še plačati kar 10e nočnine na dan po osebi in 5€ za otroka nad 6 let..in to vse skup nanese se več kot plačamo za najem lastniku:-( nikjer se nisem zasledila takih cen:-( lp

Pa pojdite k sosedom! Tam se dobi ceneje!

Pa sončarco fašeš preden prideš do plaže!!

Doma ostanite, če vam je vse drago.

To je kamp Ž kategorije, zato je poceni. Nikar ne hodi v dobre in urejene kampe, kjer je vse še 2 x dražje. Drugič pa raje najemi prikolico v kampu je veliko ceneje, kot da jo najameš od lastnika, potem pa še kampu vse plačaš. Vsaka šola nekaj stane.

Mi smo bili lastniki v kampu prikolice obite z brunarico,res lepo urejeno,ampak njihov nastop,na recepciji kot bi bili v kocentracijskem taborišču,pa je bil pred 4 leti celoletni pavšal 3.500eur+elektrika5 eur na dan in taksa in to 5A varovalka ravno za klima napravo,če si pa še bojler vžgal je pa ven vrgl,pa skoz so te nekaj zasledoval tako nelagodno smo se počutili,da smo prodali in spakirali in nikoli več,slabe izkušnje res!!

Kje pa je ta kamp?

Najbolj ogaben in natrpan kamp je ravni Strunjan !!!    Pojdite raje pol ure naprej, na Hrvaško. Tam so vrhunski kampi, ki kampiranje postavijo na novo raven.

Ta kamp je bolj cigansko naselje, spominja na kurnik, pa še daleč imaš hodit do plaže..      Niti zastonj ne grem tja. Pa res se ne more primerjat z bližnjim, top kampi čez mejo : Park Umag, Maravea-Mareda, Valkanela…itd

No ravno tako smo prodali lepo urejeno brunarico v tem kamu,ki je imela vse še masažno tuš kabino,mali pralni stroj,ampak,klimo,vse kot doma,osebje ki je zaposleno je obupno kot bi bili v kontracijskem taborišču,si prišel da se prijaviš na recepcijo in naj ti vklopijo elektriko je trajalo celo večnost,potem pa hodili spraševati če imaš elektriko-to so kontrolirali pa ne vem kaj skoz so nekaj hodili naokoli in pregledovali tako da ni bilo za zdržati in pri prodaji celo mi je na receptorka omenila da ne ve če bom lahko prodal ker morda ne bodo podaljšali pavšala novemu lastniku a za tekoče leto sem imel plačan pavšal in kucu niso priznali v septembru ostanek pavšala za tekoče leto,tako da je moral plačati,kar je zame nerazumljivo,res nikakor ne priporočam-zaposleni katastrofalni in neprijazni!!

Kaj je to kontracijsko taborišče?

New Report

Close