kamp veštar
Jaz sicer ne kampiram tam, sem pa vsako leto kakšen dan tam na obisku. Meni se zdi kamp kar v redu. Sanitarije so urejene, plaža zgleda ok, če greš pa malo ven iz kampa, pa sploh. Imajo bazen, pa restavracijo, trgovino…Če imaš čoln, se lahko hodiš kopat na otoček Veštar, ki je zelo blizu. Res, da so ob morju prikolice bolj na gosto, če pa greš kampirat višje, proti recepciji, je pa že boljše. Itak je kamp bolj majhen, tako da v nobenem primeru ni daleč do morja. Je pa tik ob tem kampu (se ga drži) tudi en zelo luštkan privat kamp. Jaz bi se na tvojem mestu enkrat zapeljala tja in si vse skupaj ogledala.
..bivali v tem kampu 5 dni.
Sicer smo bili konec avgusta in je bil nabito poln, res skoraj nismo našli prostora za šotor.
No, vseeno smo bili zelo zadovoljni.
Kamp je zelo lepo urejen, čist, sanitarije skozi čistijo , nikoli ni zmanjkalo tople vode.
Bazen je izgledal super od zunaj, mi ga nismo koristili, je pa bil nonstop zaseden.
Osebje je zelo prijazno.
Imaš ok ponudbo: restavracije, internet, trgovina, igrala za otroke so tudi..
Kamp ima dobro lokacijo za izlete itd…
Plaža je zelo lepa, primerna tudi za male, tudi sence je dovolj, voda pa je..hja..meni ni bila ok, ker sem vajena otokov in kristalno čiste vode..tega tule ni bilo…ampak ok, tistih nekaj dni smo preživeli.
Popoldan je precej nanašalo na plažo, travo, smeti itd…
Je pa v tem kampu bil mir po 11 zvečer ni bilo nobenega razgrajanja, pa je bil kamp, kot sem rekla najbrž polno zaseden.
Prostori(parcele) v kampu so vsi oštevilčeni, razen čisto na vrhu, kjer je bolj free varianta in pač kampiraš kjer najdeš, je pa kar veliko sence…
Meni je bilo ok za tistih par dni, mirno, lepo , urejeno, čisto..razen vode , kot sem rekla, ki ni bila bogvekaj..za več časa pa tam ne bi kampirala…Ampak tole je moje osebno mnenje, mi se radi selimo, smo nekaj dni na enem mestu, potem pa gremo dalje
Lp!