Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kamp Zelena Laguna Poreč

Kamp Zelena Laguna Poreč

Živjo!

Vsi poznavalci kampov, prosim za mnenje o kampu Zelena Laguna:)

Kakšne so plaže, je kakšna sprehajalna pot za večerne sprehode, animacija, senca, vse kar se spomnete 🙂

hvala in lp!

Sprehajalna pot je fajn na tistem koncu.
V kampu sem bila pa nazadnje v študentskih časih, pred več kot 30 leti.
Plaža zna bit po moje v sezoni tudi kar polna – vem pa ne, ker grem v Poreč samo v pred- ali posezoni za kakšna 2-3 dni.

Kdaj pa imate namen iti?

Jaz samo pohvalno – imaš sprehajalne poti, urejene, samo kolesarji utrujajo (kje pa ne?), kamp sam je velik, takoj ob njem je še AC Bijela uvala, tako da če ti v Zeleni laguni ni dovolj, greš še k sosedom na sprehod. Sence je veliko, vendar v glavni sezoni prav veliko izbire ni več. Konec junija, začetek julija, panike ni – se vedno najde tudi senca. Animacijo imaš v obeh kampih, v obeh kampih so tudi bazeni. V Zeleni laguni je noro, ker na bazen hodijo tudi domačini (mladina), zato se tam skače, šprica, nori, glasba animacijske skupine je čist preveč na glas:((( – sicer pa ne vem, zakaj bi hodil na bazen, če si na morju? – skratka, za kakšne res majhne otroke ne priporočam. V obeh kampih se trudijo, vsako leto je kaj novega oziroma obnovljenega.

Za sanitarije lahko rečem, da so res urejene, topla voda ne bi smela biti problem, ker imajo sončne zbiralnike – je pa res, da jih ne uporabljam, tako da to bolj ugibam.

Plaže so pa take, kot povsod v Istri – kamnite več ali manj – imaš pa pod Hotelom Delfin tudi kar precejšen del prodnate plaže, vendar je tam kar dren. So pa zelo urejene, narejene so plošče, tako da za ležanje ni problema. Razen, kadar piha pravi veter, ker takrat jih pa kar dobro zaliva.))). V kampu je ena malo manjša trgovina z vsem, takoj zraven je market, tudi v Bijeli uvali je market, ribarnica, pa ene dve ali tri manjše trgovinice – kruh, sanje, zelenjava….skratka, jaz samo pohvalno.

Tudi po Poreča ni daleč – lahko greš z ladjo, z avtom, avtobusom ali turističnim vlakcem – pa tudi peš se pride:)))

Tako kot pravi “prva roka”.
Do Poreča imaš peš cca 6 – 7 km, vlakec vozi izpod hotela Parentium. Do tja imaš peš 10 min.

Sprehajalne poti so res fine in jih imaš za vsaj uro v vsako stran, za kolesarit je dovolj tudi po notranjosti, ob obali gre pa vsaj do Črvarja in Limskega kanala.

Plaže pa kombinacija skal, betona in vmesnih peščenih nasutij ter kakšnega mini zalivčka.

New Report

Close