Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Zidine – Rab

Kamp Zidine – Rab

Ali kdo ve, kakšne so cene na osebo v tem kampu in kje pustiš avto? Kako ste bili zadovoljni, kaj sploh je potrebno prinesti s seboj?

A ni nikogar, ki bi bil v tem kampu)? Rada bi čim več informacij, da vem, ali naj vzamem šotor, ali ne, kuhalnik, …

http://www.avtokampi.si/kamp/2/422/Zidine/

upam da bo v pomoč…

Osvežujem temo, če so kakšne nove informacije o omenjenem kampu.

Hvala za delitev izkušenj,
A

No tako, hodimo v kamp Zidine zadnja 3 leta, če hočeš sprostitev pojdi definitivno tja! Popolna sprostitev! To je tak privat SLOVENSKI kamp, kjer si takoj najdeš prijatelje s katerimi potem uživaš še teden ali več, če imaš najstnike, verjemi, takoj se bodo začeli družiti tudi če niso tako odprti in bodo uživali. Je kamp kjer otroke ponoči pustiš zunaj, jim popolnoma zaupaš in greš spat. Pa oni pridejo tiho v šotor kadarkoli hočejo. Kapaciteta kampa je tam okoli 100 ljudi in vsi se med sabo (vsaj na videz) poznajo, si zaupajo …Glej ko smo mi prvič prišli tja smo bili prevzeti. Res prevzeti od čudovite lepote narave, od samega najbolj prijaznega kampa kar smo jih in jih bomo v življenju še videli … Da ne govorim o čistoči morja kjer ni kapljice oz. mehurčka kakšnega olja oz. nafte od čolnov.
Adje, pa pustimo subjektivno objekvtivnost 😉
Cene so nizke. Res nizke, s sabo pa vzameš za obleč pa še to lahko tam pereš, ker je 1 pralni stroj in za obleč posteljo. Čisto nič drugega ne rabiš, prav nič! Avto pustiš na parkirišču pred kampom, tam imaš samokolnice in daš prtljago notri in odpelješ skozi tak prav poseben (čudežni) gozdiček notri v kamp. Pa še to, čeprav mislim da to na internetu piše: šotori so že postavljeni, sploh nimaš nobene možnosti da prineseš svoj šotor in spiš v njem, so tudi lesene hiške že postavljene ampak jih je zelo malo in mislim da samo dve z elektriko. Kuhinja je tam in imaš vse od kuhalnikov do posode, zelenjave, začimb.
Božanska sprostitev je!
Če rabite še informacije, kar tukaj napišite pa bom vidla pa še kaj povedala, drugače pa je pomoje najbolje, da pokličete Ivota (lastnika kampa) – je Slovenec in govori slovensko! On vam bo vse povedal. Je pa treba že kar tam maja kaj takega rezervirati, ker je le 100 ljudi lahko naenkrat v kampu! 😉 Ampak nadvse priporočam, nadvse priporočam!

Pozdravljena zidinčanka,

sem vesela tvojega sporočila. Sem pisala mail g. Ivu pred nekaj dnevi in še ni odgovora ( imam namen poklicati za vikend).

Sem se odločila, da letos iščemo nekaj drugačnega, torej res majhen, miren in skromen robinzonski kamp. Smo pa družina z 2-letnikom. Ps.: na plaži ne vidim veliko sence ( itaq pa se izogibamo soncu 10-18h).

Pralni stroj je super, šotor že postavljen je 1a, če ga dobiš ( po možnosti ne enega od tistih postavljenih v vrsti, saj je z 2 letnikom včasih res živahno:)), da pa ni potrebno opreme za kuhanje pa zakon. Kako pa je z elektriko pri šotoru?

Glede sprehajalnih poti, je kaj na voljo? Če se ne motim je 1,5km do Loparja. Verjetno je tam prva trgovina. Je kakšna stojnica v kampu ipd.? Vidim, da je tudi kamin, predvidevam, da lastnik naredi kakšno večerjo kdaj? 🙂 Malo heca, malo zares…smo bili pred leti na obisku pri kolegih na morju, kjer so jih lastniki prav lepo razvajali.

Lp, A

Elektrike ni v sotorih, najbolje da si vzamete kaksne svetilke s sabo, trgovina je v kampu, prav tako stojnica, sepa kupuje na malo drugacen nacin, vam bo Ivo tam vse razlozil! Sprehajalnih poti je pa ogromno tam vse do ciganke, sahare … 2 letnemu sincku pa bo verjetno zelo vsec, bo imel veliko druzbe 😉 aha pa se tole ane, tale kamin, ki si ga omenila, ga lahko uporabljajo vsi v kampu, si speces r ribice ali karkoli, so pa tudi veceri, ko pecejo take posebne kruhke za vse ljudi v kampu. Je izjemno domac kamp in vam 100 procentno zagotavljam, da boste navduseni!

Živjo,
mene pa zanima ali je v šotorih tudi že kaj za ležat gor ali je dobro imeti s sabo kakšno ležalko ali turbomawimus?
Hvala, Tina.

Je za ležat 🙂 samo imej za preobleč pojstelje ane 😉

Zakaj se Ivo ne javlja na maile :(( Koliko je cena šotora in bungalova.

Ivo se ne javlja na maile. Skoraj nikoli, ali nikoli. Javlja se na mobitel in še to zjutraj, tam nekje do 9.00, ali pa zvečer. Bodite vztrajni in velikokrat pokličite. Enkrat bo že. Kamp oz. šotor v njem pa lahko rezervirate po 1. maju, zato imate časa dovolj.
Lp!

V šotorih na tleh so jogiji, dvignjeni od tal. Tudi dekne in blazine so v šotorih. Zato rabite samo posteljnino za preoblečt.
Lp!

Pozdravljeni!
Mene so teli vaši opisi čisto navdušili, vseeno pa bi rada vedela okvirne cene za dve osebi, ker se g. Ivo ne javi na telefon. Bom poskušala večkrat. Moram pa v naslednjih dneh vedeti, ker imam še eno opcijo, katero bi morala rezervirati ta teden. Zato prosim, če kdo ve, naj vsaj malo namigne.
Bi pa zelo želela videti tole lepoto v živo 🙂
Lp

Cenka lep pozdrav jaz hodim že približno 20 let g.iva boste težko dobili na telefon mogoče na mobitel če imate seveda stevilko cena šotora je približno 12€ na dan po osebi parking 1,5€ na dan ter taksa to je seveda priblizno hiške so nekoliko dražje. Je pa da v šotoru so blazine ze mal dotrajane ampak nic zato jaz sem si kupil napihljivo blazino kar je super za šotor. V tem kampu dobis vse Kruh,jogurte, krofe,rogljicke ni ti trreba mislit na stvari kje jih boš dobil Ivo vse poskrbi da imajo gostje vse na razpolago razen kakšnih salamc pa sira ni ampak greš z boljšo polovico na sprehod v Lopar v trgovino ki je odaljena cca. 30min v eno stran pot pa vodi ob obali v samem campu so wc-ji tuš trznica kuhinja pa kar je najbolj pomembno avtomat za pivo ki je vedno hladno in si ga naliješ kadar ti paše in narediš črtico na seznam ki ti ga Ivo da vse gre na fer play če enkrat za jeba… te ni več tko da je to kamp poštenih ljudi. Ta kemp leži na rtu tko da z avtom dostop ni mogoč in tudi cesta do parkinga ki je od kampa odaljen cca. 100m je dotrajana zato ker je to krajinski park in ne postijo je obnavljat v samem campu je tudi pomol za čolne in kjer koli si v campu nimaš do obale več kot pa ne da bi pretiravu 30.sekund tko da to je raj na zemlji.

Glede lepote lokacije in posebnosti kampa vse drži, je pa potrebno omeniti, da je lastnik (Ivo) zelo poseben tip. Ko in če ga spoznaš in (če) se navadiš njegovega načina, potem je OK, sicer je kar problem. Naša izkušnja je, da je precej tečen, zagrenjen, nisem ga še videl res nasmejanega … pa tudi sanitarije in umivalnice so bile nekaj let nazaj v precej zastarelem stanju.

Kljub vsemu bomo morda še kdaj šli, če bo prostor in ko otroci malo zrastejo.

Zdravo

Tudi mi se letos tja odpravljamo prvič, me pa zanima ali lahko v kampu pustiš kolesa, kajak… ker pač tole običajno vlačimo s seboj na dopust. Pa kašne svoje stole za posedet je potrebno prinest. Vem da je skupna kuhinja kako pa je z mizami za pojest hrano. Ali so tudi tam kje postavljene ali prineseš svojo?

Hvala vsem tistim, ki ste že obiskali kamp.

nada

New Report

Close