Kampi v srednji Dalmaciji
Pozdravljeni,
Vesela bom vsakega predloga za izbiro kampa v okolici Zadra do Splita in otokov okoli. Nase zelje: plaza primerna za otroka starega 4 leta (ni nujno mivka) in veliko sence v katero lahko postavis sotor.
Zaenkrat v tem delu poznamo Straško na Pgu (Novalja) in Zaton pri Nin-u. Letos pa bi zeleli se kam drugam.
LP
Pozdravljena
Lansko poletje sem bila v kampu KOZARICA – PAKOŠTANE. Ob obali se pelješ od Zadra proti Šibeniku. Kraj Pakoštane je naslednji od Biograda. Pred tablo Pakoštane zaviješ desno za kamp Kozarica. Bilo je kar nekaj družin z malimi otroki, tudi dojenčki. Kamp je v gozdu, sence kolikor želiš,tudi na plaži. Na plaži je tudi majhen bazenček za otroke, nekaj mivke, betonirana in skalnata oz. večje kamenje. Kamp je razdeljen na cono A (ob morju) cono B (sredina kampa) in cono C (ob vhodu oz. ob recepciji). Tako se gibljejo tudi cene, najdražja je cona A. Bila sva v B coni – 11 dni 2 osebi, šotor, avto, elektrika, turistična taksa skupaj 1200 kun. Mislim da je kar ugodno. V kampu je tudi kar dobro založena trgovina, trafika. Od kampa do “mesta” ob morju počasen sprehod cca. 10 – 15 minut. Ob tej poti imaš tudi “Fast food”, restavracijo, sladoled, prodaja spominkov, sadje, zelenjava, izposoja koles, čolnov…. Pakoštane je majhen kraj, več se dogaja v Biogradu, z avtom približno 10 minut od kampa.
Če te še kaj zanima vprašaj.
Lep dan
Petra
Pozdravljena,
Hvala lepa za informacije. Zanima me tudi zasedenost kampa, ce sta bila slucajno v drugi polovici julija in ali je dostop v morje bolj ali manj polozen, tako, da lahko tamali sam gre v vodo vsaj do kolen ( se pravi, da obala v morju nima prevelikih skal in globin ze takoj).
Se enkrat hvala
LP Mel
Pozdrav
Na dopustu sva bila v prvi polovici avgusta in ni bilo pretirane gneče. Plaža pa je dostopna tudi otrokom. Obstaja en res mini zalivček s kamenčki. Tam je bila siceer vedno gneča ker so bili vsi ki so imeli zelo male otroke v tem zalivčku. Nimam otrok sem pa opazovala družine in vsi si spravili otroke v vodo. Če se boste odločili za ta kamp ali pa kaj drugega vam želim lep dopust.
Petra