Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kampi v srednji Dalmaciji

Kampi v srednji Dalmaciji

Pozdravljeni,

Vesela bom vsakega predloga za izbiro kampa v okolici Zadra do Splita in otokov okoli. Nase zelje: plaza primerna za otroka starega 4 leta (ni nujno mivka) in veliko sence v katero lahko postavis sotor.
Zaenkrat v tem delu poznamo Straško na Pgu (Novalja) in Zaton pri Nin-u. Letos pa bi zeleli se kam drugam.

LP

Pozdravljena

Lansko poletje sem bila v kampu KOZARICA – PAKOŠTANE. Ob obali se pelješ od Zadra proti Šibeniku. Kraj Pakoštane je naslednji od Biograda. Pred tablo Pakoštane zaviješ desno za kamp Kozarica. Bilo je kar nekaj družin z malimi otroki, tudi dojenčki. Kamp je v gozdu, sence kolikor želiš,tudi na plaži. Na plaži je tudi majhen bazenček za otroke, nekaj mivke, betonirana in skalnata oz. večje kamenje. Kamp je razdeljen na cono A (ob morju) cono B (sredina kampa) in cono C (ob vhodu oz. ob recepciji). Tako se gibljejo tudi cene, najdražja je cona A. Bila sva v B coni – 11 dni 2 osebi, šotor, avto, elektrika, turistična taksa skupaj 1200 kun. Mislim da je kar ugodno. V kampu je tudi kar dobro založena trgovina, trafika. Od kampa do “mesta” ob morju počasen sprehod cca. 10 – 15 minut. Ob tej poti imaš tudi “Fast food”, restavracijo, sladoled, prodaja spominkov, sadje, zelenjava, izposoja koles, čolnov…. Pakoštane je majhen kraj, več se dogaja v Biogradu, z avtom približno 10 minut od kampa.
Če te še kaj zanima vprašaj.
Lep dan
Petra

Pozdravljena,

Hvala lepa za informacije. Zanima me tudi zasedenost kampa, ce sta bila slucajno v drugi polovici julija in ali je dostop v morje bolj ali manj polozen, tako, da lahko tamali sam gre v vodo vsaj do kolen ( se pravi, da obala v morju nima prevelikih skal in globin ze takoj).

Se enkrat hvala
LP Mel

Pozdrav
Na dopustu sva bila v prvi polovici avgusta in ni bilo pretirane gneče. Plaža pa je dostopna tudi otrokom. Obstaja en res mini zalivček s kamenčki. Tam je bila siceer vedno gneča ker so bili vsi ki so imeli zelo male otroke v tem zalivčku. Nimam otrok sem pa opazovala družine in vsi si spravili otroke v vodo. Če se boste odločili za ta kamp ali pa kaj drugega vam želim lep dopust.

Petra

Hvala za informacije,

lep dopust tudi tebi
LP Mel

Malo nazaj je kamp Crvena luka, ki ima podobne lastnosti in se vec prostora za otroke.

Hvala.

Lp Mel

New Report

Close