Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kampi v Umagu in okolici

kampi v Umagu in okolici

Zanima me ima kdo izkušnje s kampi v Umagu in njegovi okolici!! ( Stella Maris, …)
Hvala!!

Glavni kamp pri Umagu je Stella Maris.

V njegovi okolici je pa še Finida, ki je cca 7 km stran iz Umaga (tega ti ne priporočam, ker je plaža bolj tako, preveč je natrpan in neurejen). Malo naprej je pa Ladin gaj – ta je pa urejen in velik kamp.

Malo naprej še – pri Novem gradu ne poznam – a so se že nekaj razpisali. Pri Poreču je pa Lanterna – lušen kamp.

lp

Alenka

Pa si sama že bila kdaj v katerem izmed naštetih kampov??

Lahko vam jaz kaj povem o kampu Stella Maris. Tam imajo moji starši prikolico že 9 let. Kakšen je kamp? Kamp je uredu, toda ljudje pa so zelo neprijazni. Nenehno pregledujejo kdo je prijavljen in kdo ni. S seznami non stop hodijo gor in dol. Na vsako prikolico pripada en avto. Mi npr. pridemo vedno z dvema. Do sedaj ni bilo problemov, toda letos se jim je zmešalo in hočejo, da posebej prijavimo avto. Zanj je potrebno odšteti 11 kun, kar je več kot, če se prijavi človek. WC so čisto, tople vode pa že okoli 19.00 ni več. Aja, če prijaviš psa moraš plačati 2,5 evra.
Edini plus, ki je v Umagu je njegova okolica. Veliko je dogajanja. Za mlade, za družine in za starejše. Povsod imajo živo glasbo, bare za mlade, lunapark. Zvečer je kar pestro. Čez dan imajo veliko organiziranih iger, ter aerobiko, ki je brezplačna. Zvečer pa imajo na veliki terasi razne šove. Ogledi so brezlačni.
Letos so spremenili plaže. Sedaj je posebna plaža, ki je namenjena lastnikom psov. 2 plaži so pokvarili, saj so povsod dali ležalnike, ter marele, katere pa je seveda potrebno plačati. Ležalnik je 10 kun na dan, prav toliko pa je tudi senčnik.
Upam, da sem vam pomagala, če pa imate še kakšno vprašanje pa kar vprašajte!

lp
Ana

Uaa..hvala za informacije….aja…ne me vikat…ha ha..
Ja ..v bistvu so me najbolj zanimali Wc-ji in tuši…ker to mi v kampu res veliko pomeni…pravis da so čisti…no fino…
Mogoče ves koliko se eurov je za šotor..al se plača na osebo …ali oboje..
že dolgo nisem nič kampirala…tako da…
Če imas še kaksne posebne izkušnje ali informacije..mi kar povej..ker trenutno se nobenega vprasanja ne spomnim…če pa se bom te se vprasam…OK?
Hvala in lep sončen pozdravček!!

P.s. Bos julija kaj dol??

Za šotor je kar drago. Ne vem natančno. Grem pa ta vikend dol in lahko vzamem cenik, ter ti v ponedeljek sporočim cene.
Jaz sem vsak vikend v Umagu, ker imam res rada morje.

lp

oo..to bi blo super…pa se potem v pondeljek slišiva…
res najlepsa hvala!!!

P.s. Opazila sem da ti je ime Ana…ja no…tud jaz sem Ana… me veseli…

Sama v kampu še nisem bila, ker imamo vikend v bližini Umaga in hodim tja že kar nekaj let. Ko sem šla na ogled kampa sem dobila vtis, da je urejen kamp.

Pred leti sem hodila v Stella Maris, Katoro, .. sedaj mi pa že nekaj let ne odgovarja, ker je prevelika gužva na plaži (14 dni nazaj sem bila – sedaj je fajn, ko ni glavne sezone – potem pa je gužva – še posebej kot je omenila Ana so tam ležalniki in je kar turistično. Večina mladih se zadržuje v Katoru (kakšen kilometer stran od Stella Marisa). Zvečer je res zabavno tako v mestu Umag kot v Stella Marisu. Že nekaj let se kopam se cca 2 km naprej od kampa Finide.

lp

Alenka

Dobro jutro!
Saj se najdejo tudi v Stella Marisu plaže, ki niso tako polne. Res pa je, da je plaža Laguna v višku sezone natrpana.
Kako pa to, da se voziš vsak dan 2 km stran na plažo? A pa imate kje parkirat, ali greš s kolesom?

lp

Vikend je od morja oddaljen 600 metrov in tiste plaže smo se že naveličali, ker smo hodili, ko sem bila še majhna leta in leta.

Sedaj pa hodimo z avtom in se zapeljemo cca 3 km z avtom, kjer nas čaka prijetna plaža (sonce in senca – ja jaz sem v glavnem v senci) ob kateri je tudi možnost za razne aktivnosti (košarka, odbojka, pink ponk, …) pa še lokalček je zraven, da grem lahko občasno tudi na sladoled. Ljudi je iz leta v leto sicer vedno več, a mi je tu še najbolj všeč.

Lep pozdravček

Alenka

Samo en komentar na kamp v Stella Marisu. Men ta kamp sploh ni všeč. Sicer sem bila tam 3 leta nazaj in lahko, da je kaj spremenjeno. Ampak WC…ogabno. Smrdljivo, školjk za sedet seveda ni pol tam čepiš kot ena kura. Obup.
Okolica pa je res vredu. Veliko se dogaja. Letos sem bila spet v bližini (Katoro), tako da imam še en komntar na ceno ležalnikov. Sedaj stanejo 15 kun na dan. Mislim, da se najde kak boljši kamp. Ampak to je samo moje mnenje

Kamp ima 4 velike WC! Le en je tak da nima WC školjk, ker enim pač ustreza wc na štrbunk. Moram priznati, da so taki wc-ji veliko bolj higienični. Kar se čistoče tiče je letos za enkrat uredu. Noben se ne pritožuje. Bomo vidli kaj bo v glavni sezoni.

lp

No mi imamo pa prikolico v Ladinem gaju in se moram kar pohvalit, da je kamo zelo čist, urejen tako, da nismo imeli tam še nikoli nobenih problemov.

Kupujemo prikolico in bi jo radi postavili v kamp Stella Maris na pavšal.Kdaj lahko zvem,ali parcelo na pavšal za naslednje leto dobim ali ne?Hvala za pomoč

New Report

Close