Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kamping kartice

kamping kartice

Pozdravljeni, mi lahko kdo iz prve roke pove za katero kartico se splača urediti članstvo?

preveri kampe, v katere želiš oditi, potem pa vidiš na ceniku, katere kartice, ti dajo popust, eno imajo tudi na AMZS-ju

Ja, jaz kampiram po F, I, ter HR, a potem je ta CCI preko AMZS ok?

Popusti: člani – imetniki Camping Carnet International (CCI) ali Camping Key Europe iskaznic imajo 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na storitve kampiranja; člani INF-FNI imajo 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na cene po osebi (člani različnih klubov lahko uveljavijo samo 1 članski popust). Iskaznice s katerimi se uveljavlja pravica do popusta se predajo takoj ob prihodu, v nasprotnem primeru se popust ne odobri.

Pred par leti sem si za potepanje po Franciji nabavila CCI kartico, pa je nisem uporabila niti enkrat, ker teh popustov ni bilo v nobenem kampu, kjer smo se ustavili. Kampov si namreč ne aplaniramo vnaprej, pač se ustavimo, kjer se nam ravno zdi na poti.
Če pa veš, v katerem (katerih) kampu boš, pa preveri, kakšen popust lahko tam uveljavljaš oziroma če se ti splača urejat kakšne kartice.

Preveri še ACSI kartico, kupi se jo v Caravaning centru v Ljubljani, zraven dobiš dve knjigi s seznamom kampov ki nudijo popust po tej kartici. Velja pa samo v pred in po sezoni, da me ne bo kdo .. Nam se je kar precej dobro obnesla, za prvomajske in krompirjeve počitnice ter pred in posezono na Hrvaškem (je pa tam relativno malo kampov s to kartico).

Pa tole je kartica za naturiste!

Sedaj imaš novo kamping kartico pri Avtokampi.si, je brezplačna in ima kar nekaj dobrih popustov v kamih po Sloveniji in na Hrvaškem – http://www.avtokampi.si/kamping-kartica.asp

Te kartice so en sam nateg. Dajo popust izven sezone, ampak izven sezone je že tak ali tak popust. Ko pa hočeš uveljavljati dodaten popust, pa pravijo da ne kombinirajo popust.

Torej zakaj bi kupoval kartico,s katero ne moreš uveljavljati dodatnega popusta? Ne vem no,ali pa imam samo jaz smolo kamorkoli grem, mi ne odobrijo dodatnega popusta.

New Report

Close