kampiranje-hladilnik ali el. hladilna torba
Jaz sem poskusila oboje. DEfinitivno se una skrinja ali torba ne more primerjati s hladilnikom. Poleg tega, da ne hladi dovolj in je glasna je v njej zelo malo prostora. Pa recimo ni šans, da bi dal notri kos lubenice. V Hladilniku imaš še, sicer res mali, zamrzovalni del, ki zna tudi priti prav. Če pa v avtomobilu nimaš prostora za hladilnik, ga še vedno lahko najameš v kampu.
Mi smo imeli včasih torbo, a nam ni bila dovolj.
Zdaj imamo najmanjši hladilnik in je super
http://www.ga.si/aparati/hladilnik/coolstar/artikel/23617/
No če želiš imet domači luksuz da odpreš in je noter oh in sploh, priporočam hladilnik, hladilna torba res ni zelo velika, sicer pa mi spravimo za nas dovolj noter. Spet odvisno od posameznika. Mi smo komod noter hladili pijačo, pive, sadje, kak jogurt (kupljen in konzumiran isti dan). če smo vzeli sabo na morje kake čevape, smo zvečer ko smo prišli jih takoj spekli.
Ta torba je namenjena za ohlajanje, vendar ne za ogromne količine, sploh pa ni, da bi res kako meso not imeli.
Nam je ful praktična no in naša ne ropota tako, sploh ne.
Tako da Camingaz, preverjeno dobra odločitev.
Tudi mi imamo camping gaz hladilno torbo, zelo dobro se obnese, ne ropota (moraš biti res občutljiv, da te moti). Edina finta dobrega haljenja je v tem, da jo imaš vedno v senci (da temperatura ne gre čez 30 stopinj) in potem imaš temperaturo okoli 10 stopinj, kar je povsem dovolj – tudi za pivo.
Mi smo izbrali hladilno torbo, ker imamo premalo prostora za hladilnik, hodimo na kampiranje s karavanom a brez prtljažnika na strehi.
Fora kampiranje je ravno v tem, da nimaš vse komoditete, ki jo imaš doma. Tudi na osnovi tega je v kampu neka neopisljiva sproščenost, ki jo je težko zamenjati za karkoli drugega.
Se strinjam s predhodnico, da je čar kampiranja malce tudi v tem, da je vse skupaj bolj “po kavbojsko” in ne komot kot doma. Zato midva hladilnika/hladilne torbe ne vlačiva s sabo. V 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kampov, kjer sva do sedaj bivala (Italija, Francija, Španija, Nemčija, Avstrija), so trgovinice, kamor pač skočiš po hladno pivo, ko se ti ga zalušta, pa zjutraj po sveže zadeve za zajtrk, pa spotoma na potepanju po okolici na bližnji tržnici nabaviš svežo zelenjavo in sadje, pri lokalnem mesarju kak kos mesa…
No seveda imajo nekateri na kampiranju tudi televizorje in klima naprave in še kaj, ampak to zame ni niti “k” od kampiranja
Mi imamo tegale:
http://www.camp-oprema.si/index.php?main_page=product_info&cPath=20&products_id=103
Super zadeva….