Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kanapeji

kanapeji

(mislim da se tako reče)
sem malo na tesnem s časom, pa nimam časa iskat, pa niti ne vem, kaj naj iščem…skratka, izgubila sem en recept za kruhke, ki jih namažeš z mešanico naribane šunkarice, mortadele, majoneze, origana, kečapa???mogoče sira???ne vem natančno. Kruhki se popečejo in ponudijo. Imamo danes rojstni dan in sem se spravila v nakup, da popoldne ponudimo otrokom. Pa saj bi lahko približno zamešala, ampak rada bi točen recept. Ga ima katera “u glavi”?

Jaz podobne kruhke ponavadi nardim za roj. dan.
Na drobno narežem in zmešam pa šunko, sir, kislo smetano, malo origana. Majoneze ne dam, ker je pogreta mal težka za želodec. Sezonsko masi dodam mal sveže papirke, tršega paradižnika, bučke. Vse skupaj potem pride take lepe barve in izredno okusno je.
Dober tek!

Ni čist enako, mogoče si boš lahko kaj pomagala:

LP

Ne vem za recept, mu pa ob tej priložnosti četitam za rojstni dan. :))) Naš žabi pa danes praznuje 2 leti in pol. ;-)))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Sorry, nimam točnega recepta, vsakič bolj improviziram 🙂
Čestitke tudi z naše strani!
T.

A ste včeraj spraznili dvorišče???

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Čestitke tudi z moje strani tvojemu otročku 6ica in vajinemu A., Žogica Nogica…še veliko brezskrbnih in zdravih dni!!!

Za kanapeje ne bi vedla, ena varianta pa je tudi da zmešaš malo tune in sir za mazanje, pa še malček majoneze…tudi pride njami…samo za idejco.
Lepo praznujte!

lp
Pati

New Report

Close