Kanapeji
Ene čisto klasične, majoneza, šunka, sir, kumarica, na drugih enako, vendar namesto šunke, suha salama.Pri ostalih daš lahko pršut, olivo ali melono ali grozdje.Potem spet tuno in zelenjavo, ali pa tunin namaz in dekoracijo, za bolj zahtevne kaviar, itd.
Pišem na pamet.Sama bi še posegla po raznih namazih.
Aja, pa ne pozabi ne vegeterijance.:)
LP
mal namazov, mal sira, mal salame, mal kumaric, mal mjoneže, mal ajvarja …
različno npr.
ne enega namažeš kakšen namaz, daš gor po eno razino pršuta, ga malo zavihneš in na sredino pikneš zobotrebec oz. uno palčko k se kupjo za kanapeje (sej veš kako mislim, da pride tko kt volančki), pa zraven še pikneš sir pa ga tut mal zavihneš (če maš rezino) drugače pa kockico, pol daš malo kumarice v sredino in mogoče eno malenkost ajvarja ali pa majoneze ali pa un no, kaj je že (tist rdeče) aja KAVIAR :)))))
pol pa devaš na vsakega različno, enkrat kockico sira, enkrat rezino tanko, enkrat pršut, enkrat suho ….. sej veš no kako mislim …
a veš? :))))))))))))))))
veliko ustvarjanja in živcev …..
enkrat sem jih naredila 60 ….. mislm katastrofa sem jih mela že polno pi***
Lp, Ella :)))))))))))))
Sicer sem prepozna ane, pa kljub vsemu, vidim, da ti nobena ni dala ideje za losos in kaviar, ali filete, rusle, gorgonzolo in tako fino papico dalje. Namažem kar na popečen kruh in vmes še krekerje in slane palčke…okoli palčk ponavadi ivijem pršut in sir, dodajam pa melono ja, grozdje, orehe in različne sire…
Hvala vsem. Kanapeji so bili odlični (glede na čas priprave in moje kuh. spretnosti :)); krekerji z namazom, pršutom in melono in pa kombinacija s suho salamo in sirom. V njih sem zapičila okrasne palčke in res je dobro izgledalo. Priloga: gobice, olive.
Sem hotela pršut ovit na palčko, pa nisem znala…
Hvala vsem še 1x!