kanapeji
Draga Mija,
napisala ti bom nekaj predlogov za pogostitev gostov;
1. jaz vedno vzamem francosko štruco narezano na koščke (belo/polnozrnato) ali pa krekerje
2. namažen ali z maslom, margarino, sirnim namazom, itd
3. obloge:
– lahko čisto preprosto; šunka, suha sal.,sir, neja kislega
– rakci ( konzervirani ), rezina trdo kuh. jajca, kanček majoneze in peteršilj ali koper za okras
– narezano jajce,, sardelni fileti,listki rdeče paprike ali košček paradižnika
– prekajen losos, kaviar
– različni siri
4.zelenjavna plošča s omako:
– sveža zelenjava:korenček,cvetača, stebelna zelena, bučke, kumare, koruza
– prelivi: kisla smetana, pomešana s solatnim prelivom, sirov preliv
5. opečeni kruhki
No, upam, da ti bo vsaj nekaj v pomoč,
Polona
>
> ALi imate kaksne posebne kombinacije za kanapeje? rada bi
> presenetila goste s cim posebnim. hvala