Kanarski otoki-kateri z otroci

Po moje Gran canaria, zaradi sipin (mivke) in par kilometrske plaže v Maspalomasu.
Zanimivosti zaradi vulkanske pokrajine, zabaviščnih parkov je na vseh Kanarskih otokih več kot dovolj, za tako majhne otroke pa ne vidim ravno nekih strašnih zanimivosti.
Po moje je itak za tako majhne vseeno, če jih pelješ v Portorož ali pa v bazen, zdaj, ko je hladno.
Če bi jaz imela tako majhne otroke, se na tako destinacijo nikakor ne bi odpravila z njimi, ker bi bila midva z možem prikrajšana za vse, kar bi si želela ogledati, pa zaradi otrok(spanje sredi dneva, pa lulat, pa kakat, pa lačen, pa žejen) tega ne bi mogla.
Sicer je povsod po Kanarih videti veliko družin z majhnimi, predšolskimi otroki, ampak moje mnenje je tako, kot sem napisala zgoraj.
Aja, pa še to: otroci si lahko tam itak samo zmočijo nogice v morju, ki je kar hladno, imajo pa vsi hoteli bazene, tudi za otroke.
Edini plus za otroke vidim v spremembi klime, ki je na Kanarskih fantastična.
Mislim, da bi Tenerife in sicer jug otoka – Playa de las Americas bila zelo interesantna za vse stiri – otroke in starse – osebno potujemo z prijatelji (4) 03.02 in nazaj 13.02 Benetke/Madrid Easyjet in dalje Madrid Tenerife jug (Reine Sofia ) z Ryanair-om za nazaj postanek 2 noci v Madridu (ogledi Muzej Prado, Kraljeva palaca – Almudena, Plaza Mayor in Puerta del Sol – nasel povratne karte za 120 € od Benetk – Obisk in izleti na otoku – renta car poceni – Karnarci so “zona franka”
Najem appartmana PLAYAZUL (booking.com) Ce hoces se nasvet carniolan afna free pika fr odgovorim osebno

meni je bilo na tenerifah zelo všeč, tudi jaz predlagam las americas (ali los christianos, je skoraj isto), ker je bolj toplo. trgovine so super, otrokom tudi ne bo dolgčas. obvezen pa je loro park, ki je na severu. ampak je uredu cesta (obvoznica preko vzhodne obale je avtocesta).
škoda edino, da ne boste mogli na vrh el-teide, ker bo takrat tam sneg.

Za otroke vam definitivno svetujem obisk Fuertaventure, ima družinski prijatelj tam preko eno apartmajsko naselje, lahko vam na privat sporočilo sporočim kontakt.
LP