Kandidat kot močna politična osebnost
to je pa lepo brat!
Ja zelo zanimiv izbor oseb ki so jih vprašali za mnenje. Sami levo politično usmerjeni kandidati, ki ja ne bodo pluvali v lastno skledo. Medijsko bombardiranje se nadaljuje. Vprašaj se , zakaj je potrebno tako pripravljati teren novi ekipi? Naj pa se prvo pokaže z delom potem pa bo dobil od mene pozitivno oceno, trenutna je zaradi minulega dela zelo negativna.
Hja ni kaj. Sem morala pod monitor nastavit vedro, da mi karamel ni tipkovnice utopil:)))))))))
Tako osladnega lezenja v r*t , pa že dolgo nisem prebrala…….
pa mogoče Žurnal, ki je praznoval 5 let in glaj ga zlomka na njegovi rojstnodnevni proslavi so bili politiki iz obeh strani!
http://www.zurnal24.si/cms/novice/slovenija/index.html?id=78801
ha haha, za Lady si pa nabrž tu prebrala, aneda?
veš kaj malo beri svoje prijatelje, ki nonstop napadajo Delo pa Nedeljski dnevnik in seveda tudi Dnevnik, sploh če jim Prababi kaj pripopa!:))))
te moram pa razočarat, ne kupujem prav nobenega časopisa, do vseh informacij pridem na malo bolj moderen način!
A dej, a če so se vsi prilimali tja, je to verodostojen časopis? Verodostojen je npr., Časopis za kritiko znanosti, pa ne menda to, kar ti navajaš. Lady še pri frizerju ni užitna, Nedeljski je zame šmorn od goveje župce in Avsenikov, Nedelo itak samo za gostilniko izbiro in trače.
Tudi pri moderni izbiri imaš izbiro med verodostojnim in rumenim. Seveda pa je meja med obema čisto osebna.
najrajši pa berem Finance-a je to v redu al ne, mi boš ti povedala:
http://www.finance.si/229988/Lahovnik_bi_razbremenjeval_stroske_dela
pa Vest, kaj pa to a je verodostojno???:)
kaj pa RTV SLO: a je verodostojen medij???
kaj pa RTV SLO: a je verodostojen medij???
Vsak medij naj bi bil verodostojen, saj za to naj bi se borili novinarji, ne? Problem je v tem , da eni bolj udarjajo po levi drugi pa po desni strani. Kje potegnejo mejo svojega poročanja pa je ta razlika ki dela objektivno novinarstvo. Moram rečt da mi je bi zelo všeč Vatovec v rumenih Sl. novicah. Njegovo poročanje je lahko za vzgled večini slovenskih novinarjev.
Pa še odgovor na tvoje vprašanje zgoraj. V kateri stranki je Bavčar se ve torej tudi katero opcijo podpira. Vsi ostali našteti v članku so pa rdeči da bolj ne morejo biti za mene neverodostojni.