Najdi forum

Splash Forum Politični čvek kandidati za predsednika

kandidati za predsednika

Pozdrav!

Bliža se čas, ko bomo volili novega predsednika. Zanima me tudi, ali se je v svojem govoru kdo izmed kanditatov zavzel za slovenski narod, ki počasi in vstrajno tone v revščino?

So zmeraj polni obljub…ko so pa na oblasti pozabijo kaj so obljubljali…je bilo in bo….

Če se bo bodoči predsednik le toliko zavzel za slovenski narod, kot se je sedanji (mimogrede, KJE se skriva?) zavzel za narode Afrike in južne Amerike, bo več kot preveč.

Aja, da tonemo v revščino? Včeraj, v soboto 15.9., ob ca. 18.00 sem se znašel v BTC-ju v trgovini Mueller. Tri blagajne so obratovale s polno paro, vrste pred njimi dooolge (vsaj 15 ljudi na blagajno), košare polne kozmetike in sploh stvari, ki se dobijo v taki trgovini… Urgentno so morali odpreti še eno blagajno, da so kolikortoliko hitro (pol ure čakanja) poračunali vsem “v revščino tonečim Slovencem”. Pa ni bilo nobene akcije, razprodaje ali česa podobnega.
Dokler bom videl take in podobne prizore se NE morem strinjati, da slovenski narod tone v revščino.

Če se bo bodoči predsednik le toliko zavzel za slovenski narod, kot se je sedanji (mimogrede, KJE se skriva?) zavzel za narode Afrike in južne Amerike, bo več kot preveč.

Aja, da tonemo v revščino? Včeraj, v soboto 15.9., ob ca. 18.00 sem se znašel v BTC-ju v trgovini Mueller. Tri blagajne so obratovale s polno paro, vrste pred njimi dooolge (vsaj 15 ljudi na blagajno), košare polne kozmetike in sploh stvari, ki se dobijo v taki trgovini… Urgentno so morali odpreti še eno blagajno, da so kolikortoliko hitro (pol ure čakanja) poračunali vsem “v revščino tonečim Slovencem”. Pa ni bilo nobene akcije, razprodaje ali česa podobnega.
Dokler bom videl take in podobne prizore se NE morem strinjati, da slovenski narod tone v revščino.[/quote]

Sicer ni moja navada hoditi v nedeljah v trgovino pa vendar se zgodi.
V Merkatorju so danes delale vse blagajne, to se pravi sedem, osma je pa tista “hitra” blagajna, kjer smeš imeti samo pet artiklov, da ti računajo – na tej blagajni ni bilo nikogar, ker so imeli vsi nabasane vozičke.. Malo sem ošvrknila po vsebinah vozičkov – tega kar nabavljajo ljudje ne paše pod “tonejo v revščini”, niso bila samo “hudo” podražena jajčka, kruh in mleko ampak kar “konkretne” stvari..Nič ni kazalo na kakšno mizerijo..

To bo verjetno zato, ker tisti, ki si ne morejo privoščit ne visijo v trgovinah z nabasanimi vozički. Če se revnih ne vidi to še ne pomeni, da jih ni.

Odgovor leonardu: kolikor vem nobeden….

WildWind

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Kako znate dotični demonstrirat svojo neumnost!
Naslednjič pojdita revščino iskat v kakšen butik ali pa v golf klub, pa bosta prišla do zaključka, da smo najbogatejša država na svetu. 🙂
Brihte na kubik…

Golf ni več igra višjega sloja, temveč tudi srednjega, igrajo (oz. trenirajo) ga pa tudi talentirani mladi potomci staršev iz nižjega sloja.

Revščine je pa res preveč, toda ne vem, kako ima to veze s predsednikom.

Bila v Merkatorju, v mestu “rdečega prahu”, v fabriškem mestu, kjer naj bi bila brezposelnost torej še sedaj velika, ljudje pa naj bi tonili v revščini, po vaše. Mesto še nikoli ni bilo lepše, kot je sedaj v gnili demokraciji, za časa komunizma se je valil rdeč prah od Radovljice do Kr. gore, ulice so bile zasvinjane, neurejene in zaradi priseljencev (mi je prav žal! da to napišem) je bilo mesto na slabem glasu. Kot rečeno, generalno vzeto izgleda, da ljudem ne gre slabo pa čeprav živijo v “fabriškem” mestu. Razlika od l. 1989 do danes je več kot očitna.
Najbližje golf igrišče je pri Bledu, kamor ne zahaja samo jara (nova) gospoda ampak kar precej “navadnih” ljudi, ki imajo radi ta šport.
Da se popravijo vse obupne zablode socializma-komunizma traja desetletja, upajmo, da precej manj, kot se je držal na oblasti.
Zato se tudi jaz sprašujem kdo je zdaj “brihta na kubik”?

Priseljenci so, draga moja desničarka, še vedno tam. Na Jesenicah živi več Srbov kot Slovencev.

ah, janJA, glavno da te ne boli, ko “razmišljaš”… 😉

Dokler bom videl take in podobne prizore se NE morem strinjati, da slovenski narod tone v revščino.[/quote]

počakaj, ko bodo morali vsi ti bankam vračati kredite

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Sedanji predsednik se zavzema za afriške reveže, za slovenske mu je malo mar.

Sedanji predsednik, kdo je že to, ga sploh imamo??? 😆

Sedanji predsednik, kdo je že to, ga sploh imamo??? :lol:[/quote]

Ja no saj to je pa tudi res, bolje je da da mir in je tiho, kot tisto butasto divjanje po Indiji, Afriki, Turjaku, prepeljevanju raznih zdravilcev z našim denarjem in še bi se verjetno dalo naštevati, a kaj ko bomo po novem predsedniku spet kmalu usekali. Bomo že kaj našli.

Mene nikjer po Sloveniji ne motijo, čeprav sem “desničarka”:-) Glavno, da so asimilirani in da spoštujejo naše zakone.
Liberalne levake pa kot kaže motijo enormno.

Mene nikjer po Sloveniji ne motijo, čeprav sem “desničarka”:-) Glavno, da so asimilirani in da spoštujejo naše zakone.
Liberalne levake pa kot kaže motijo enormno.[/quote]

Tudi mene ne motijo, tako kot cigani ne, a kaj ko se zelo težko asimilirajo.

Tudi mene ne motijo, tako kot cigani ne, a kaj ko se zelo težko asimilirajo.[/quote]

Pazi, da te pravoverni levaki ne napadejo, ciganom se reče Romi. Hanžek bi v svojih časih že ponorel, če bi te slišal.

Tudi mene ne motijo, tako kot cigani ne, a kaj ko se zelo težko asimilirajo.[/quote]

Pazi, da te pravoverni levaki ne napadejo, ciganom se reče Romi. Hanžek bi v svojih časih že ponorel, če bi te slišal.[/quote]

He he, ja saj vem, že čakam na “točo”.

Pazi, da te pravoverni levaki ne napadejo, ciganom se reče Romi. Hanžek bi v svojih časih že ponorel, če bi te slišal.[/quote]

Tudi jaz se težko asimiliram in rečem Ciganom Romi in Srbom in ostalim drugače kot Čefurji. Sicer pa celo Magnifico poje o tem in pravi, da Čefur ni nič posebnega, še sploh pa to ni po mojem žaljivka, ampak zajema vse narode bivše juge.

Ciganom se reče romi, pa vendar so vseeno cigani.

Janši se reče predsednik vlade, čeprav je ena baraba….(če pazim, da me pravoverni desnaki ne napadejo). Tkole gre tole..

TVOJIM se reče domobranci, pa so vseeno ubijalci in izdajalci lastnega naroda. Mislim, da si nekje napisal, da je bil tudi tvoj oče (ali ti, se opravičim že vnaprej) med njimi. Če me spomin ne vara.

Jaz bom volil Turka.Diplomat z izkušnjami, gospod, zna se obnašat.Takšnega rabimo.Všeč mi je bilo, kako je rekel, da so komunisti izkoristili partizanstvo za revolucijo, kar mu je Stanovnik zameril.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Türk mi deluje uredu, a žal ga podpira SD. Tako mi ostane le še Peterle.

In dokler bo stara garda v SD (Potrč & Co.), bo SD zame nekredibilna stranka.

New Report

Close