Najdi forum

kapilare

Zdravo!
Imam komaj 21 let in letos se mi je pojavilo vidno dosti kapilar po nogah in celo na bokih. Mogoče je to dedno, ampak vseeno, ima kdo kakšen nasvet, kako preprečit pojavljanje kapilar in kako tiste, ki so se že pojavile, skrit ali odstranit???
Vsakega nasveta bom vesela!! TNX

Tusiraj se z mrzlo vodo. Vročina škoduje.

Naj me kdo popravi, če se motim, samo mislim (in tudi iz lastnih izkušenjvidim), da ne škodi toliko vročina sama, temveč hitre temperaturne spremembe (hladno-mrzlo). Drugače sem slišala, da ti lahko dermatolog popravi videz vidnih kapilar tako, da ti nekaj vbrizga in se potem ne vidijo.

Vročina ni mišljena samo kot visoke temperature v zraku (poletna vročina ipd)… ampak mnogo višje temperature. Meni so se pojavile kapilare na nogi zaradi depiliranja z vročim voskom. To je res šok za kožo in ni čudno, da je prišlo do tega.
Tuširanje z menjajnjem tople(ne vrele!) in hladne vode je pa samo enkratno za kožo in ji daje prožnost!
Kapilare pa se zdravijo pri kozmetičarki z ti. “žganjem”.

LP

Tudi jaz imam popokane kapilare. Do nedavnega sem jih imela le na obrazu, po porodu pa jih imam nekaj tudi po nogah. Kapilare ti lahko odstranijo v kozmetičnem salonu z “žganjem”. Sama sem si jih dala odstraniti po obrazu, ker so me tam res motile, a učinek žal ni dolgotrajen, tako da jih imam na obrazu ponovno nekaj. Sem pa bila s tem seznanjena. Če imaš tako kožo, ki je k temu nagnjena, potem trajne rešitve žal ni. Res je, da na nastanek vplivajo velike temperaturne razlike. Jaz za obraz uporabljam posebni antikuperose serum (Afrodita, Decleor, ipd), ki malo omili težave, odpravi pa jih ne.

Vesna

Cau,
krema “Fade out”, ki jo dobis v lekarni je ok.Moras uporabljati vsaj mesec in pol, da je viden ucinek.

New Report

Close