Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kapljice 31- Just

kapljice 31- Just

za kaj se uporabljajo..sem jih dobila pa ne vem kaj z njimi…hvala

OLJE 31 – uporablja se izključno po kapljicah (k)
UPORABA: zobobol (1k na zob); glavobol (1k na čelo, 1k na sence, 1k na zatilje); migrena (2 x mazanje v presledku 30 minut); bolečine zavratnih vretenc (kapljica na obolelo mesto – bolje skupaj z brinjevo kremo); bolečine v ušesu (1k za in ob ušesu namažemo); piki žuželk (1k v kozarec vode in spijemo); uravnava prebavo(2-3k v kozarec vode ali čaja ali na med ali sladkor)- prečisti črevesne žepke – KURA; vnete dlesni (1k na zgornjo in 1k na spodnjo vtremo): podkožni mozolj (1k in krema za noge);aritmija (3k v hladni vodi / dnevno); po hudem prehladu (4k, žlica medu, pol limone – v čaj ali toplo vodo)
Za utrujene mišice naredimo toplo kopel z 10-15k olja v banjo 15-20 minut, lahko pa mažemo po mišicah 3-4k na mišico skupaj z brinjevo kremo.

NI ZA OTROKE MLAJŠE OD 2 LET; NI ZA RANE IN NI ZA OČI, TER ZA OSTALE OBČUTLJIVE DELE TELESA

Joj, meni jih bo pa kmalu zmanjkalo. Zeloooooooo dobre kapljice, univerzalne, res, mi jih uporabljamo predvsem pri kašlju, namažeš prsi in hrbet, majka, pa pri prehladu, odpirajo dihalne poti, res, super zadeva.

Kje jih pa lahko kupim?

lp

Pri zastopnicah JUST-a.

živjo, lahko pokličeš na 041 319 552.

Zivjo!

Lahko jih naročite na just.narocila@gmail.com

Lp, Maja

Pišeš lahko na e-mail: zdravilnazelisca@gmail.com

New Report

Close