Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kapljice proti krčem (Bio Gaia)

Kapljice proti krčem (Bio Gaia)

Imate morda katere preizkušene, če sploh katere pomagajo?
Mi smo kupili BIO GAIA kapljice pa se mi zdi, da ni dosti od njih ali lahko pričakujem izboljšanje šele po enem tednu morda?
Svetujte mi prosim, tale jok nam seže do srca pa še čez, revček trpi.:((

Kupi raje od koroških lekarn vetrovne kapljice,delujejo preverjeno.

Mi smo mu celi mesec dajali Bio Gaia, nič boljše, imela sem koroške kapljice, kapljice iz Deteljice, Antiflat, homeopatkse tabletke, masažne oljčke,…nič ni pomagalo oz. samo trenutno, torej 5 minut potem pa spet jok,…ni hujšega kot krčki in ni drugega kot jih crkljati in okoli nositi. Veliko sreče.

Probali vse kar se da dobiti. Edino malo je pomagalo da nisem jedla mleka in mlečnih izdelkov ker sem dojila. Potem po treh mesecih je bilo kar čez noč konec. Res dobesedno čez noč. Črtaj dneve na koledarju in zdrži. Vsak dan si bližje da mine. Zdrži.

v Jeseniški lekarni dobiš domače njihove kaplice ki jih sami delajo in so nam ful pomagale. Takoj ko ima krče daš par kaplic in res tudi takoj pomagajo in kar nekaj časa držijo

Vse preizkusili, nič pomagalo. Na koncu nisem več nič skoraj jedla, pa ni pomagalo. Šele ko sem ukinila dojenje so zginili čez noč oz. takoj ko je prejela umetno mleko so zginili. Pri obeh pupikah je samo to pomagalo. Zgleda, da moje mleko vsebuje kar jima ni ustrezalo.

New Report

Close