Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kapljice proti krčom za dojenčke

Kapljice proti krčom za dojenčke

A mi lahko samo kdo napiše, kako se imenujejo kapljice proti krčem za dojenčke, ki jih lahko kupiš v AVS?

Oleovit, dobiš brez recepta.

Ma kaki oleovit…to je vitamin D3

kapljice so lefaksin

Lefaksin ne prodajajo več (oz pred kakim letom jih ni bilo več). Zdaj imajo enake z imenom Antiflat (enake učinkovine)

Pri nas kupi BioGaia. Pomaga bolj kot Antiflat.

Verjetno ja, da sem zamešala… sem za nečakinjo kupovala v A, ker je svakinja komentirala, da ima krčke in ji naše kapljice ne pašejo…

barca, ja točno te kapljice smo kupovali v avstriji kot nadomestek za naše vitamine d3. Oleovit ne povzroča krčkov.

Super kapljice prodajajo v lekarni na Škofljici!

Antiflat bodo kar prave, imajo pa popolnoma isto sestavo kot Sab Simplex, ki jih dobiš pri nas. Pomaga pa žal itak samo čas, da dete krče preraste, kapljice so bolj za starše 🙂

Antiflat nam niso pomagale, niti eno moji kolegici. Obema pa so čudeže delale kapljice Lekobeba, slovenske proizvodnje. Samo nimajo jih v vseh lekarnah. So pa super.

Tudi jaz sem že diplomirala na tej temi. Kaj pomaga? Nič. Malenkost bolje če jaz ki dojim pijem komarčkov čaj in BioGaia, ampak res samo za odtenek bolje.
Je treba dati čez.

Punce, iz izkušenj povem, da vse kapljice, ki imajo notri janež, lahko naredijo še več problemov, ker ima otroček lahko alergijo na janež!
Zato dejte otroku pomagat raje z masažo trebuščka, da se sprdi, nošenjem tako, da ima nogice nazaj, da se sprdi, itd.
Drugače pa menda kapljice BioGaia pomagajo pri urejanju črevesne flore.
Pa čimmanj joka!

Nam so pomagale kapljice SabSimplex…
za vse ostale sem vrgla “denar skozi okno”…še najmanj učinka so imele BioGaia…na žalsot…

Nam so najbolj pomagale mylicon kapljice iz Avstrije

Nam so ostale še ene original zaprte Lefax kapljice,kupljene v Avstriji,če koga zanimajo mogoče.

Kakšen placebo deluje na vas:) Samo da boste vedele da ni treba v Italijo, Avstrijo in podobno toplo vodo odkrivat.
Za kolike SAB SIMPLEX, ANTIFLAT in LEFAXIN vse vsebuje simetikon…

Drugače pa so pa dokazali v SLO da je Biogaia=voda

New Report

Close