Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kapljice smole na avtu?

kapljice smole na avtu?

Kako naj odstranim iz avta smolo od borovca?
Danes sem bila v avtopralnici in ko so avto oprali sem opazila, da je vse polno smolnatnih zmazkov. Probala sem z večimi čistili in nikakor ne gre.
Če kdo ve kako se to odstrani naj sporočil
Hvala in lp

WD40 in papirnata brisačka, bodi nežna.

Še bolje pa je z white spirit-om in vato.

Jaz sem spravila s čistilnimi robčki za roke.

lp

taksno in podobno packarijo (lepilo, nalepke…) na avto laku se brise samo z white spiritom. edina zadeva, ki ga ne poskoduje! stran z robcki, domacimi cistili ipd..bognedaj bencin in wd 40

Ne boš verjela: z jedilnim oljem

Obstajajo robčki od Sonax-a za odstranjevanje drevesne smole pa tud en sprej majo…

o ja, budzoti kar kupujte izdelke od sonaxa. jaz dam za liter Wspirita manj kot jurja pa ga v 10letih ne porabim.
robcki, hehe..;)

enkrat sem kupil 99% čistilni alkohol – ko sem prišel z morja mi je čudovito prav prišel -na srečo je bila smola le po vetrobr. steklu in brisalcu. Šlo je dol za čas posla.

lp

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

tud jest uporabljam izdelke od Sonaxa… so najboljši!
Je pa odvisn kolk sam skrbiš za avto in kolk ti pomeni!

Na Petrolu prodajajo spray RESIN REMOVE,samo pošpricaš in obrišeš z mehko krpo (govorim iz lastnih izkušenj)

Tisto z jedilnim oljem je cist res. Najceneje:) Sam fajn je, ce je to kmalu po tem, ko je smola prila gor oz. da avto stoji malo na soncu, da se smola s5 segreje, pa na vato mal olja, pa gre lepo dol.

New Report

Close