Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kapre

kapre

Imam kozarček kaper.Kako naj ji porabim,ker so v hladilniku že kar nekaj časa?

Hvala.

dodaj jih v solato (paradižnikovo), v paradižnikovo omako za testenine, na pico… podobno kot olive. samo ne pretiravaj, saj imajo močan okus, ki rad prevlada nad drugimi.

V sendviče, z losososm, kot del narezka, s sirom plus že vse zgoraj omenjeno.

Kapre so kot začimba, tako, da sedaj vseh na1x ne boš mogla porabit saj imajo zelo močan okus.

Recimo, kiadar delaš omake za špageta jih vmešaj nekaj noer, ali v mleto meso, razne omake (za zrezke)…
Jaz si jih dam naprimer v senviče.

Je pa tako da če ti je okus kaper všeč jih lahko daš povsod (no skoraj) 🙂 Recimo pašejo tudi na ribe. Jih zmelješ daš gor olivno olje in je to to. 🙂

Jaz imam doma recimo divje kapre, ki sem jih nabrala na morju in imajo 5x močnejši okus.

Kapra se ne pokvari tako, da jo uporabljaj za začimbo.

Pa je slučajno katera videla kje rastlino za kupit?

Slike na net-u so mi bile všeč in na morju imam že napol ogledan prostor, kje bi kaprovec posadila 🙂 Le dobiti ga še moram nekje …

New Report

Close