Kapsule ganoderma in cordyceps
Ima morda kdo izkušnje s kapsulami z izvlečki gliv ganoderma in cordyceps? majo vsaj pol toliko učinka, kot pravijo?
Odvisno kaj kupiš Imajo tako ganodermo, kjer je notri zmleta cela goba, kar pa ni tako učinkovito.
Sama se poslužujem rajši ekstrakta, ker ni zmleta cela goba in jo jem po žlički. Zadostuje pa drugače za okoli 100 kasul. Treba jo je redno uživati, saj enkratno uživanje ne prinese čudeža. Na začetku malce več, potem pa ena mala čajna žlička čisto zadostuje. Pomaga tudi pri ženskah, ki imajo težave v menopavzi, krepi imunski sistem…in še in še več si pa lahko preberete na wikipediji.
Pa lep pozdrav in čiveč zdravja
če si že bila bolana, ko si jo začela jemati, potem bi morala jemati višji odmerek. Mojemu možu so kapsule ganoderme pomagale- jih je pa jemal vsaj pol leta in je sedaj že dobro leto dobrega zdravja (je kronični bolnik). Pri tem je res treba vztrajat- in to je največji problem. Jaz ponavadi po kakih dveh tednih pozabim vzet in potem je konec. Da se efekt pokaže, je treba jemat vsaj en mesec. Tako, da če si že bolana, je potem bolje vzeti kaj drugega (mi prakticiramo betaglukan).