Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kapsule, ki delujejo za hujšanje

kapsule, ki delujejo za hujšanje

Ker sem rabila malo spodbude pri hujšanju (78 kg na 165 višine) nekje na sredini, ker sem še vedno imela raztegnjen želodec, sicer pa bila na prekinitvenem postu, sem nabavila v lekarni kapsule obesimed forte, 28 kapsul za nekaj čez 20 evrov.

Skratka, v 6 mesecih sem shujšala na 53 kg.

Jedla sem TUDI sladko, jedla sem tudi kruh, navadne testenine, samo želodec se je skrčil + post res pomaga.

Kapsule imajo eno tako snov, ki se napihne v želodcu in ga napolni, tako da potem prave hrane poješ manj, ker si sit (pol ure do eno uro pred obrokom vzameš 1 ali 2 kapsuli, jaz sem vzela 1, počakaš, da dobiš občutek kot da si skoraj sit – jaz sem ga začutila po nekje 45 minutah po zaužitju kapsule) in posledično zaužiješ manj kalorij. Hkrati kapsule delujejo tudi tako, da ti ne povzročajo apetita, nimaš želje po prigrizkih, ful se lažje držiš da ne ješ med obroki ali zvečer ob TV, ker enostavno ne čutiš lakote. Res so dobre in najboljše je, da ko ti uspe shujšat, kg-jev ne dobiš nazaj, ker se ti želodec res zmanjša in enostavno ne moreš toliko pojest kot prej.

Če bo še katera poskusila, ji lahko tudi povem kaj točno sem jedla in koliko sem se gibala (praktično nič), pusti mail in si tam pišemo.

Pozdravček in srečno 🙂

Poznam to. Menda zelo deluje. Ampak zame ne pride v poštev,prvo kot prvo nimam denarja za to,drugo kot drugo pa bi se nazaj zredila,tud če bi shujšala-ker pač ovira ki mene dela debelo in mi nabija apetit je sindrom PCO (policistični jajčniki) in pa antipsihotiki in prozac ki ga moram jemat za shizforenijo. So mi tud govorile ženske kao pejt na operaicjo želodca. To je šele neumnost. Kar bi jst mogla,je it dol iz teh tablet. Ko sem šla sem zgubla 25 kg in samo letelo je dol. Ko sem dobila dozo nazaj,sem se spet zredila. Začaran krog pač.

Za tebe sem pa zelo vesela. Bravo,in še enkrat bravo! Ti pošiljam velik objem in čestitam za dosežek! 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
midnightrose, 21.06.2022 ob 10:56

Ker sem rabila malo spodbude pri hujšanju (78 kg na 165 višine) nekje na sredini, ker sem še vedno imela raztegnjen želodec, sicer pa bila na prekinitvenem postu, sem nabavila v lekarni kapsule obesimed forte, 28 kapsul za nekaj čez 20 evrov.

Skratka, v 6 mesecih sem shujšala na 53 kg.

Jedla sem TUDI sladko, jedla sem tudi kruh, navadne testenine, samo želodec se je skrčil + post res pomaga.

Kapsule imajo eno tako snov, ki se napihne v želodcu in ga napolni, tako da potem prave hrane poješ manj, ker si sit (pol ure do eno uro pred obrokom vzameš 1 ali 2 kapsuli, jaz sem vzela 1, počakaš, da dobiš občutek kot da si skoraj sit – jaz sem ga začutila po nekje 45 minutah po zaužitju kapsule) in posledično zaužiješ manj kalorij. Hkrati kapsule delujejo tudi tako, da ti ne povzročajo apetita, nimaš želje po prigrizkih, ful se lažje držiš da ne ješ med obroki ali zvečer ob TV, ker enostavno ne čutiš lakote. Res so dobre in najboljše je, da ko ti uspe shujšat, kg-jev ne dobiš nazaj, ker se ti želodec res zmanjša in enostavno ne moreš toliko pojest kot prej.

Če bo še katera poskusila, ji lahko tudi povem kaj točno sem jedla in koliko sem se gibala (praktično nič), pusti mail in si tam pišemo.

Pozdravček in srečno 🙂

Poročaj kako bo, ko boš s kapsulami prenehala.

Aha.

Brez kapsul in brez rekreacije sem pridelala prvo +45kg, potem pa – 45kg. Vse se da, ce se hoce.

noja13, 21.06.2022 ob 13:23

Aha.

🤣🤣🤣Ti pa tud nič ne verjameš. Pa tako “prepričljivo” je napisala reklamo.

Rednamay, 21.06.2022 ob 13:01

Poznam to. Menda zelo deluje. Ampak zame ne pride v poštev,prvo kot prvo nimam denarja za to,drugo kot drugo pa bi se nazaj zredila,tud če bi shujšala-ker pač ovira ki mene dela debelo in mi nabija apetit je sindrom PCO (policistični jajčniki) in pa antipsihotiki in prozac ki ga moram jemat za shizforenijo. So mi tud govorile ženske kao pejt na operaicjo želodca. To je šele neumnost. Kar bi jst mogla,je it dol iz teh tablet. Ko sem šla sem zgubla 25 kg in samo letelo je dol. Ko sem dobila dozo nazaj,sem se spet zredila. Začaran krog pač.

Za tebe sem pa zelo vesela. Bravo,in še enkrat bravo! Ti pošiljam velik objem in čestitam za dosežek! 🙂

REcva, da te kapsule res pomagajo manj pojest itd.

A te ne zanima, kako lazje bi vse prenasala, ce bi mela manj kil.

Takoj si zavrnila in nastela razloge…sej se me ne tice, ampak vcasih se mi zdi, da si zalostna, ker si debela..ce se motim, pa dober tek🙂

Brina5, 21.06.2022 ob 13:43

REcva, da te kapsule res pomagajo manj pojest itd.

A te ne zanima, kako lazje bi vse prenasala, ce bi mela manj kil.

Takoj si zavrnila in nastela razloge…sej se me ne tice, ampak vcasih se mi zdi, da si zalostna, ker si debela..ce se motim, pa dober tek🙂

SEveda sem žalostna. Pa še kako. Zaradi mojih diagnoz (niso samo antipsihotiki,ta pcos in inzulinska rezistenca in nabiranje mascob centralno in upocasnjen metabolizem igrata pomembno vlogo) sem cisto na tleh. Ok,ce bi mela 90 kilc bi bla bolj “polna” ampak ne bi bla zavaljena. Toliko kilogramov kolikor jih imam je absolutno prevec. Sem ze bla na meji da bi zacela hrano bruhat ven. Toliko se sekiram,da bi tud bulimijo prenesla,samo da shujsam. Pa me je pac psihiater potolazil razumno,da sem to misel opustila.

Zame so vse kapsule in podobne zadeve za hujšanje živ obup. Shujšat se da tudi brez tega.

Moja zgodba …

Maja 2021 sem stopila na vago in sem zagledala 90 kg. Takrat je meni kliknilo da sem se fejst zredila in da bo te kile potrebno dati dol. V sredini novembra sem zaštartala s keto dieto ter poleg keto diete sem vsak dan po 2,5-3 ure športala da sem porabila čim več kalorij kolikor sem jih zaužila. In po dobrih 12 in pol mesecih sem bila lažja za 35 kg. Sedaj pa imam 55 kg

Težo držim že dve leti drugače 🙂 k zapisu me je pa spodbudila sodelavka, ki me je ravno danes vprašala, kaj sem že imela ene kapsule za hujšat in sem ji povedala. Od tega, da sem omenila te kapsule, nimam jaz nič, ker se jih dobi v lekarni in jih torej ne dobavljam jaz ali firma, v kateri delam. Sicer pa te tablete obstajajo že cca 11 let na trgu in zakaj bi jih torej šele zdaj propagirala?

Skratka, sama imam tudi PCO (manj izrazit, imam pa težave z dlakami na bradi, ampak sem se navadila živet s tem, drugih nekih simptomov pa nimam, hvala Bogu. Zredila sem se v obdobju, ko sem bila zelo nesrečno zaljubljena in sem kar jedla in jedla, sicer sem vedno imela normalno težo oziroma normalen ITM.

Torej, kot rečeno, jedla sem VSE, ker sem vsejedka, jedla sem od špagetov, rogljičkov z marmelado, aperol spritzev sem in tja popoldne, palačink (nutelo sem menjala za marmelado brez sladkorja v 95% primerih), bel kruh,… samo porcije so bile manjše in pa nisem več jedla med obroki (prej pol zavitka piškotov, 100g čokolada mimogrede, 2 rogljička, mesni burek na poti domov itd.). Gibala sem se zelo malo, na dan sem naredila povprečno le 10.000 korakov, pa mogoče kakšen počep, pa 2x na teden na en hribček – pol ure gor, pol ure dol. Fora teh kapsul je v bistvu ravno to, kar sem JAZ rabila v tistem času – da zmanjšam porcije brez občutka lakote, da je ne čutim, da nimam želje kar naprej jest.

Ko sem nehala s kapsulami, mi teža ni šla gor – predvidevam, da je kriv prekinitveni post (16:8 varianta, 16 ur postenja) da držim težo.

Daj se no malo pouči. Vsi ti ljudje s temi zdravili ne morejo ostat suhi, ker so to učinki zdravil. To so zdravila s tako močnimi stranskimi učinki, da bi zdrav človek raje crknil, kot se tako nikakvo počutil. To je tudi eden od razlogov, da zdravila pogosto nehajo jemat, potem je pa vse narobe.

modrivrag, 21.06.2022 ob 14:41

Daj se no malo pouči. Vsi ti ljudje s temi zdravili ne morejo ostat suhi, ker so to učinki zdravil. To so zdravila s tako močnimi stranskimi učinki, da bi zdrav človek raje crknil, kot se tako nikakvo počutil. To je tudi eden od razlogov, da zdravila pogosto nehajo jemat, potem je pa vse narobe.

Za Brino.

Nej se še tko fajn sliši,jst si to ne morem prvoščit. Če že,čakam da bi lahko kupovala vsak mesec mio-inozitol ki zlo pomaga za Pcos. Pa je 30 eur/mesec.. no money no funny. Tko pač je 😉

TOčno tko. Vam slikam stranske učinke mojih antipsihotikov? Fakking dve strani sta 🤣🤣🤣🤣

Ampak ok šalo na stran. Ja,hudič je ce ti kemija uravnava težo. Lohk se na trepalnice postavis pa nc ne mores. Kokrat mene prime da bi vse fuknla stran.. pa da grem dol. Sam kaj k vem da v pol leta sem v Polju,v bistvu bi mela srečo ce bi pristala v Polju,mogoce bi samomor nardila. Ne,hvala.

Za viharnega.

Rednamay, 21.06.2022 ob 14:42

Nej se še tko fajn sliši,jst si to ne morem prvoščit. Če že,čakam da bi lahko kupovala vsak mesec mio-inozitol ki zlo pomaga za Pcos. Pa je 30 eur/mesec.. no money no funny. Tko pač je 😉

Nič ne pomaga, ker ni nobene osnove v tem, da bi bilo to sploh možno. Nateg in davek na bedake je, tako kot miljon drugih izdelkov. Sevede te bo uno prepričevalo, da deluje, če od goljufije živi, ker to prodaja. Takim bi morali parklje sekat, kot so jih včasih.

Ljubi bog, kako pa si ti zlajnana s tvojim stokanjem, ja, smo razumeli, nimaš denarja, ubožica no. S tvojim iskanjem izgovorov pa tudi porabiš toliko energije, da bi lahko udarila eno Šmarno z njo.

A si zastopnica podjetja.

Tako je- vso to kemijo v kapsulah in tabletah morajo predelat jetra in ledvici. Se lahko maščuje čez nekaj let.

najučinkovitejša metoda je hujšanje “manj žri” in “pokuri več kot vneseš”.  Če maš za shujšat nekje 20, 30 kg, je pomembno, da sklatiš dol nakopičeno visceralno maščobo ( torej okoli trebuha in notranjih organov, žil).   Prametri: ITM-visceralna maščoba in količina vode v telesu so najbolj pomembni – da je to znotraj normalnih vrednosti.

Redna, od zraka se ni še nobeden zredil. Tvoja zdravila ti pospešujejo apetit, ti ga pa ne znaš kontrolirat. Ko si lačna med obroki, spij vodo. Začni počasi. Razumem, da nimaš denarja. Superge menda imaš. Začni hodit. Zgodaj zjutraj, ko ni tako vroče. Vsak dan par ur. Tudi sama imam bolezen, hormonska zdravila+AD.

Mene zanimajo tableti za hujšanje. Imam ITM preko 35. Nujno moram shujšat.

Ne vem zakaj javno ne objaviš, če učinkuje.  Zakaj bi morali tukaj objavljati e-naslove.

Torej verjetno gre za reklamo… in prodajo…

Kako se ti pa želodec skrči, če pišeš, da se sbov v kapsulah napihne v želodcu in d to daje občutek sitosti?

mene-zanimajo-tabletki, 21.06.2022 ob 15:40

Mene zanimajo tableti za hujšanje. Imam ITM preko 35. Nujno moram shujšat.

Ne vem zakaj javno ne objaviš, če učinkuje.  Zakaj bi morali tukaj objavljati e-naslove.

Torej verjetno gre za reklamo… in prodajo…

brat ne znaš?

Prazen hladilnik

Saj je napisala, katere tablete je jemala, kaj ti ni jasno?

Guglaj.

In zguglaj tudi stranske ucinke.

Želodec je vreča in ne mišica. Bolj ko se polni, bolj se razvleče. Ko se navadi na manj, bo manj težil, da ima luknjo in bi še. Velikokrat se zamenja lakoto zgolj s hidracijo.  Če imate težave s težo in ste ne preveč hitro uspeli težo spraviti dol, je potem potrebna dolgoročna samodiscipline in se držati novega sloga. Ki vas ne bo spravil nazaj a stara pota. Nekatere ekstremne, kjer je ostala le še operacija zmanjšanja želodca, so pridobile po nekaj letih težo nazaj oz. so imele še več kot takrat pred operacijo, ker so padle na stare tirnice. Za te kapsule so navedeni možni stranski učinki le za čreva, zaprtje ali bolj mehko blato. Če je kaj drugega, pa posvet z dohtarjem. No ja, pa priporočajo se z nizkkalorično dieto. ☺☺☺ Da ne bo pri keri potem kontra efekt in dodatno rejenje. Cena cca 24 €. Ampak, če jih na dan poješ 6, not jih je pa 28, je to komajda za 4 dni. To je na mesec cca 170 € x 6 = skoraj jurja. Če so pa 3 na dan, je to za dobrih 10 dni, je to cca 70 € x 6 = cca 430. 😳😳😳 Ni malo denarja. Če se nekaj smatra kot pripomoček, naj ne bi bilo osnovno vodilo. Zato je pač potrebno spremeniti življenjski slog, ne pa se zanašati zgolj na nek pripomoček.

New Report

Close