kapsule/tablete/preh.dopolnilo za hitrejšo porjavitev
zdravo.
slišala sem, da obstajajo prehranski dodatki, ki ob rednem jemanju pripomorejo, da hitreje in lepše porjaviš.
zanima me kakšne so kaj vaše izkušnje in katera prehranska dopolnila so najboljša?
sem namreč svetlolasa, modrooka in na soncu postanem praktično samo rdeča, rjava pa ne oz.res čisto minimalno, tudi če se bi 2 tedna v eno pražila na soncu. ker me letos čaka v poletnih mesecih poroka, bi želela vsaj malo obarvati polt, da ne bom čist k jogurt (sicer me to, da sem k jogurt sploh ne moti), za poroko bi pa želela en ten porjavelosti…
samoporjavitvene kreme in špricanje/toniranje odpadeta.
hvala za izkušnje
Meni pomaga, če pred poletjem vsakodnevno zjutraj spijem svež korenčkov sok…..neverjetno hitro porjavim, pa tudi dlje časa ostane lepa barva….pa je moja koža bolj pri občutljivejši…. Imam sicer modre oči in rjave lase….ležanja na soncu sicer ne maram pretirano, tako da je večina barve od športanja na prostem…
Če si take polti, kot si mislim, potem ti ne bo nič pomagalo, ne braunemon, ne korenčkov sok, ne solarij, ne sonce kot tako. Tablete so sicer dobre. samo če si tolk bela in ne porjaviš, ti žal čudeža ne bodo naredile. Solarij sicer ni slab nasvet, saj bi se zadeve lotila postopoma in nadzorovano (škodljiv ni nič bolj kot sonce samo), a spet … nešteto obiskov za pol odtenka bolj niansirana’. Čeprav kategorično zavračaš, ti jaz svetujem toniranjem s prejem v res dobrem profesionalnem salonu. Število nanosov ti bodo oni svetovali ali pa tudi sam postopek odsvetovali (če bodo slišali, da želiš več, kot je mogoče).