Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kar je preveč, je pa že preveč! Savina Atai, spokaj že z naslovnic revij!

Kar je preveč, je pa že preveč! Savina Atai, spokaj že z naslovnic revij!

Upam, da je deležna primernega zdravljenja.

“Na poti iz Trnovega v Namo je začutila nekakšno čudno radost.
Po njenem pripovedovanju jo je sredi parka obsijala posebna svetlost, začutila je blagoslov in zdelo se ji je, da jo nebo boža… “V tem trenutku je bil od Svetega duha spočet Christian. Bog je bil res oče tega otroka… Ko sem kasneje ugotovila, da sem noseča, sem to sporočila možu. Dejal je, da on ni oče. Ne, sem rekla, tokrat je oče Bog,” je prepričana Ivica.”

[/quote]

Samo, da njena mama vsaj bogatih žensk ni molzla za keš.

Lol, zakaj pa potem vse ne potegnemo zlatega moškega iz kozmosa ampak zgube, pijance in ženskarje? Ker ne zmanifestiramo dovolj? Ali ker nimamo sreče? Bedarija.
Za pravega moškega moraš biti dovolj vztrajna, ga izsiliti ko je še samski, drugače ti nobena pomoč iz kozmosa ne bo pomagala.

Lol, zakaj pa potem vse ne potegnemo zlatega moškega iz kozmosa ampak zgube, pijance in ženskarje? Ker ne zmanifestiramo dovolj? Ali ker nimamo sreče? Bedarija.
Za pravega moškega moraš biti dovolj vztrajna, ga izsiliti ko je še samski, drugače ti nobena pomoč iz kozmosa ne bo pomagala.
[/quote]

Drugače boš na stara leta ostala le še zagrenjena ženska z mačkami. Sicer pa govoriti o nekem moškem, kot zlatem je bedarija. Saj ona ne vem, kakšen je v reali njen Girorgos. Lahko se samo lepega dela, drugače si misli zmešana baba. Hahaha

Drugače boš na stara leta ostala le še zagrenjena ženska z mačkami. Sicer pa govoriti o nekem moškem, kot zlatem je bedarija. Saj ona ne vem, kakšen je v reali njen Girorgos. Lahko se samo lepega dela, drugače si misli zmešana baba. Hahaha
[/quote]

Giorgos.

Ni težava toliko v sami Savini Atai, ki pač živi in deluje tako, kot čuti in misli, da je prav, saj je verjetno v veliki meri njeno delovanje in patološka potreba po pozornosti posledica njenega otroštva. (Mimogrede, zanimivo je, kako izredno sta si v resnici podobni z mamo, v mnogih pogledih, najbolj izrazito mogoče ravno v patološki potrebi po pozornosti in izrabljanju okolice za to potrebo, zavito v pomoč drugim.) Težava je, da so mediji, ki jo poudarjeno objavljajo, enako nezreli in naivni, nesposobni podajanja reflektiranih, kritično ovrednotenih informacij. To, da jo predstavljajo kot strokovnjakinjo nutricionistko in svetovalko, pa je naravnost zavajanje, tudi z zakonom prepovedano in bi bile na mestu čisto konkretne pravne sankcije.

Po novem je tudi njen mož giorgio guru , ki ima močno ženo Savino. Predstavljen je poleg delavnic Kontec, na tej spletni strani. Bruh. Zdaj bosta pa oba molzla skupaj s sodelavcem, medijev ne zanima nobena stvar, če se jim plača. Razumite, da je to res. Fiksno res. Kaj tisti Grk kdo je ta, podjetnik je težko ali kako ga je že promovirala včasih kot nekoga, ki je podjeten. Mogoče si to postati res zeli, vendar s posnemanjem svoje žene, ki se mu že vsa leta odkar je poročena v Grčiji, trži in dela samo v Sloveniji. To so največje goljufije v današnjem času, odreagira pa nihče, če je zadaj denar za financiranje medijev. Iz Slovenije gospa izpod dveh jurjev ne more oditi, mora pa strziti se veliko več samo v enem vikendu.

A je njena zblojena k. od mame v zaporu zaradi detomora?

Na Fb videu je tako zabotoksirana, da ima obraz že prav okamenel. Boga pupa.

Sem videla Giorgeusa ali kako mu je ime? Od Savine.
Tak postaven dečko. Je Savina dobro izbrala.

Giorgio je pravi lepotec, se je ne vid nikjer in restavracija je tud polna slovenskega denarja. Po novem bosta skupaj praznila slovenski folk. Hehehe restavracija za slovenske bolnike bo še boj cvetela dol v Grčiji. Paseta skupi, goljufi so se zmeraj.

.

Goljufinja je v toliko, kolikor se prestavlja kot strokovnjakinja, kar v resnici sploh ni. Ženske, ki norijo za njo in ji nosijo denar, pa imajo seveda svoj problem in svoj (patološki) razlog, da to počnejo. Te ženske rabijo takele narcisistke, kot je Atai, ravno toliko, kot ona rabi njih. Tu ni kaj. Bi pa jaz, kot sem že napisala, kritizirala medije, ki propagirajo njene nebuloze (nekatere tudi zdravju škodljive, ne le denarnici) in jo lažno predstavljajo kot strokovnjakinjo.

Monklje, kaj konkretno počnete z žadastim jjčkom, ki ste ga kupile pri njej?😅

Kaj pa vsa prodaja na tone megle. Kam so jo dale visoke dame, dobro vas je zmlela. 20 x200 eur na zadnjem seminarju od Mantak Chi ja. 4 jurčke ni malo POKASIRAT naenkrat
Jajcka iz zada so bila pa se poleg posebej za trening pred ogledalom s hopa cupa. Ko vam bo zapakirala tud svoj svoj akec, pa ga boste pojedle namesto paštete na krekerjih, lahko pa uporabile tudi kot masko proti gubam. Trening mazanja vključno s paketom 200 eur v akciji.

” savina atai” naj gre k psihiatru

Kolikor je ta bejba prestala v otroštvu ob fanatični materi – vsa čast, da je z nami.
Jaz ji želim vse dobro!

Koliko je ta narod obseden z goljufijami in nategi! In ne samo v tej temu. Ja, za bozjo voljo, a vas kdo s pusko sili v nakupe?

New Report

Close