Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kar lepo je deževalo danes!

Kar lepo je deževalo danes!

Po mrtvem začetku dneva……totalna nevihta na šihtu(popolnoma nepripravljen sem dočakal današnji praznik,pa še moji dve mrhi sodelavki sta jo pobrisali v tem lepem dnevu…:-(((……..in sem skoraj do pol šestih res ornk delal.Pravzaprav bi moral to napisat po nemško….ker,če sem danes čez dan spregovoril 200 besed po slovensko(pa še to na račun Fate,ki mi je pršla družbo delat….)…..Pol pa v par minutah prostega časa….dobim tako zaušnico,da me še zdaj peče!
Še ljubica Sara,ki se mi je zabrisala s sladoledom v naročje(da me je posrala s čokolado in jagodo je sploh zanemarljivo)……ni mogla odgnati tega udarca.
In,da je dan popoln…..pa še žena špika že od prihoda iz službe.In to na take fore,ko mi res dvignejo tempričr do amena!!!
Me ima,da se oblečem nazaj…grem na Petrol po en pir…in pol v miru tja,kjer res najdem svoj duševni mir.In neka se gone vsi nekam v tri kravje!!!
res je bil lep deževen dan danes!

Tko lepo se je uscalo ob spremljavi bas bobnov z neba….pa light show…uf…to!!!!!
Obožujem treskanje(sam ne vame,hehe).

Kje si te ti dež videl? Sp… – bo treba flaško makedonca za radensko zamenjat :))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši moj zlati!
Poglej si to stvar…ampak zdaj!!!!! kasneje ne bo več aktualno!

Verjameš zdaj?

Ja, no… Ok… Se ti prizna. Pa ta stran mi bo še veeeeliko koristila, se mi zdi (ne zaradi radarskih slik) – hvala!

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Meni je najlepši seks po prepiru, ali ko dež nežno škreblja po strehah ti pa si z njim v postelji in si vzameš čas, se nežno ljubkuješ in srkaš sokove svoje in njegove.
Sprevrženc, ko te bo naslednjič tvoja draga še napadala, povabi jo v posteljo, ali kopalnico, ali v klet, povabi jo nekam, kjer vama bo lepo,vzemi si čas za njo, mislim da bo kmalu namesto nadiranja, kričala in prosila za še in še;) in na koncu bo sijalo sonce in o dežju ne duha in sluha.

Mojo drago bi že povabil…sam je mal daleč, glede žene pa ne kaže zgubljat besed….
;-))
A pol tud ti rada,ko škreblja?Hmmmm……

Sprevrženc, kaj ti pomaga tvoja draga če je daleč in ni ob tebi, ko si jo zaželiš, ko jo potrebuješ.

Aha, rada ko škreblja.

je pa takrat bolj veselo,ko smo skupaj!Ak curc…bi mogu v pretekliku pisat 🙁

Sprevrženc, preteklost je za teboj, zdaj ta trenutek dihaj in naj ti bo veselo.

Saj mi ni tolk slabo,no!
Mal moram tud ženskih čustev v globini vzbudit…
😉

😉

New Report

Close