Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kar nekaj vprašanj

kar nekaj vprašanj

danes bolj komercialne sorte, pa ne me kregat, če je kakšno podobno vprašanje bilo pred kratkim – imamo novorojenčka in moram bolj na hitro sem gor pokukat.
se pravi:
1. kje kupiti dravograjske kapljice (v lekarni me je čudno pogledla in rekla, da v njihovih lekarnah. katere so to njihove lekarne, pa menda ne v dravogradu?!?)
2. kje kupiti olje za masažo trebuščka pri kolikah od bubchen? (v bc vbtc nimajo)
3. kje kupiti nodija? (za starejšo)
4. včasih je bilo na ringaraja obrazec za vlogo za znižanje plačila vrtca, pa ga zdaj ne najdem več, je kje drugje

hvala hvala,
timi

1. vprašanje: Žal se te kapljice res dobi samo v Dravogradu. Lahko pa dobiš kako prijazno Dravograjčanko na forumu, ki ti jih pošlje po pošti, če nimaš nobenega znanca v bližini.

2. –
3. –

4.

Jaz sem za kapljice kar v Dravograd v lekarno poklicala in so mi jih poslali po pošti – plačala sem po povzetju
Nodija sem videla pa v Arielu v BTC-ju

1. najbrž bo res Dravograd
2. kjer prodajajo to kozmetiko (buchben) lekarna, merkator, mogoče dm…
3. če rabiš dvd sem zadnjič videla v Bing bangu na Rudniku
4. upam da ti je bgv odgovorila, drugače pa je na RR še vedno nekaj v zvezi z vrtcem na prvi strani desno pod zanimive povezave

Upam da sem razjasnila kakšen dvom. LP

2. Največjo izbiro Bubchenovih izdelkov imajo v Muellerju. Vendar olja proti kolikam še nisem zasledila. Edino če misliš olje iz sivke in mandarine. To pa imajo, oz. sem ga celo kupila, vendar z namenom “pomirjanja spanca”. No, če zdaj pomislim bolje, je to verjetno to…. a je?

3. Mi smo ga kupili v Arielu v BTVC imajo manjhnega za na šipo napopat (2700 SIt) in tavelikega za 6500 SIT.

Čemu služijo drav.kapljice

1. Najbrž misliš koroške kapljice 😉 – vetrovne kapljice Koroških lekarn. Če sprašuješ za LJ, jih ima Centralna lekarna.
3. Nodije sem videla v Arielu. Cene nisem gledala.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

3. Nodi je v Arielu, ni pa poceni.

lp

Za dojenčke proti krčem. Nam so ful pomagale.

Baje kaplice po dravograjskem receptu dela tudi lekarna na Deteljici (bistrica pri Tržiču – če si kje z Gorenjske). No, našima dvema so v glavnem kar nekako pomagale.

New Report

Close