Kar tko v tri dni …
Zdej bom imela pa rahel čustveni izliv … zato … delajte se, kot da tega posta ni … :)))))))) … sam nekam se pač morem izlit …
Zunaj se pripravlja na neko grozno nevihto … pa vreme še samo ne ve kaj bi … En čas je črno kot v peklu in samo čakaš, kdaj se bodo usule ognjene krogle … pol se pa tu pa tam prikažejo sončni žarki … in zdi se, kot da svet dobi novo podobo …
In takšno kot je današnje vreme … takšna sem jaz v moji notranjosti … … Težki časi so zame … čeprav se zdi, kot da sem najsrečnejši človek na svetu … vendar imam stalno občutek, kot da se bo vsak čas kaj vsulo name in me pokopalo pod seboj. Zadnji trije tedni so zame najtežji tedni mojega življenja … Vse kar se je zgodilo se je zgodilo tako na hitro … Sledila sem temu, kar mi je narekovalo srce … kar so mi pravili moji občutki … in vse se je odvijalo z neko svetlobno hitrostjo … … … in sedaj sem tu … … … Ob sebi imam enkratnega človeka, ki me je včeraj celo vprašal, če bi se poročila z njim … ker je rekel, da to kar čuti do mene je nekaj brezmejnega in da to, da me vpraša, če bi bila njegova punca, je premalo … hoče več … … … Brez pomislekov sem mu odgovorila DA!!! ker tako tudi čutim … … …
Zdi se mi neverjetno, da sva lahko skupaj cel dan in si skoraj nimava več kaj povedati … … … potem pride čas, da se posloviva … in začne boleti v prsih … stiskati kot bi šel čez mene šlepar … … Začne me dušiti in nočem, da se razideva. Želela bi biti ob njem 24 ur na dan … čeprav je 24 ur na dan premalo … Gredo tako hitro mimo ko sva skupaj … in tako počasi tečejo, ko sva narazen … …
A je to ljubezen? Mi zna kdo povedati? Ne predstavljam si več življenja brez njega … Ure ko ga ne slišim, ne vidim … se mi zdijo tako puste. On je vse kar sem si kdajkoli želela od mojega partnerja … in še več … In ni mi le partner … ampak tudi najboljši prijatelj … Lahko mu povem vse … čisto vse … in vem, da ne bo vzel slabo … Mogoče bo malo ljubosumen … ampak ravno toliko, da mi pokaže, da mu ni vseeno zame … Drugače mi zaupa 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in ravno tako jaz njemu … Imava iste želje, iste misli, isti način življenja, iste navade … Jaz mu pravim že moj klonček … in se kar ne moreva načuditi eden drugemu, kako sva lahko tako podobna … Kako si bereva misli … kako točno veva, kaj v določenem trenutku kdo misli … kaj bo rekel … kaj si želi … … …
Na vseh področjih se ujemava … tudi v sexu. Iste želje … iste potrebe … Ni naju sram poskusit nove zadeve … ravno obratno … … … Domišljija nama dela 100/h.
Si ne morem misliti, da bi si lahko želela še kaj več.
SONČKO … SRCE MOJE … LJUBIM TE IN VEDNO TE BOM LJUBILA!!!! TO KRIČIM NA VES GLAS … NAJ ME SLIŠIJO VSI … NAJ SE SLIŠI V VESOLJE … NAJ VEDO VSI, KAKO SEM SREČNA, DA SEM TE DOBILA!!!!
Lp, Bgv
Lepo si to napisala Bugica. To pomeni…..ne samo, da si zaljubljena, ne samo da ga imaš rada, ampak to, da GA LJUBIŠ!!!
P.S. Če pa rabiš koga za izpovedi ali pa za jokanje…ker je danes tak dan…sem jaz takoj ZA!!! Čeprav mi gre na jok iz čisto drugačnih razlogov… Ampak sedaj sem že boljše…..
Ti pa……..prepusti se……….enostavno se prepusti………..in ljubi!!! Ljubi sto na uro…….ker te občutki gotovo niso prinesli okoli……..