Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Karamboliran avto, ki se prodaja kot odlično ohranjen

Karamboliran avto, ki se prodaja kot odlično ohranjen

Evo, sem rekla, da ne bom delala zgage, ampak porkaš, me razjezi. To je avto, pri katerem smo se nasankali. Prodali so nam ga kot odlično ohranjenega, nakar se je izkazalo, da je bil najverjetneje totalka in so ga samo na hitrico porihtali ter prodali. Posrednik se je ful opravičeval, vrnil denar, vse brez problema. Sveto je zatrjeval, da ni vedel, kaj je z avtom, da bo ‘prodajalec’ že videl, ker mu je dal tak avto. No, po dveh tednih se avto spet prodaja, če vedno je nepoškodovan, cena je ista, posrednik pa tudi. Koga ima za norca? Tukaj je link, da ne boste tratili časa in denarja.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1416495

Naslednjič…pobereš avto pri prodajalcu, greš na Avto Aktiv, plačaš 60 EUR in ti ga totalno pregledajo. Boljš 60 EUR kot pa zajebat se s “totalka” avtom.18

NO,midva sva ravno zamenjala avto, starega pa dala v avtohišo. najprej je na avto.net pisalo 2.lastnik, nepoškodovan, kilometri,dobro ohranjen,…. Zdaj piše,da je bil 1.lastnik, odlično ohranjen, garažiran,…

Tako,da se na te podatke ne gre ravno zanest.

Ko sem se jaz zanimala za en avto v neki avtohiši, sem prosila za tel. številko prejšnjega lastnika in so mi jo dali. Tip je bil iskren in mi je povedal vse falerje pri avtu, tako da ga nisem kupila, tam v tisti avtohiši so pa itak sam hvalili kripo.

Sori, Batko, samo pri avtu za pol milijona se to definitivno ne splača. Ja, plačaš 60 eur, ti rečejo avto ni v redu. Kaj zdaj? Naslednjič spet 60 eur? Pa naslednjič spet? Midva sva se raje pri mehaniku pozanimala, na kaj je treba biti pri avtu pozoren oziroma kje se vidi, da je bil avto barvan in zdaj veva. Nakup sva opravila še v drugo in tokrat sva zadovoljna.
Kar piše pri oglasu, mi je jasno, da je pol izmišljenega. Kakšno izmišljotino že še požrem, ampak da ti totalko prodajo kot nepoškodovan avto, pa ne.
Potegnila sem lekcijo, avta ne kupim nikoli več prek raznih kvazi posredništev, sploh če je zraven mehanična delavnica, niti prek avtohiš. Samo še privat. Če bo kdaj vrednost avta večja, pa obvezno mehanika zraven ali pa na AMZS peljat, da mi ga pogledajo. Ta posredništva te pa samo nategujejo. Od tega živijo.

Kaj rajši pogrešaš…60 EUR ali kopico živcev in sitnosti, pa četudi za pol mio?
Jaz 60 EUR…sicer pa avto za 500 flik je pa tudi čist vseeno, če je bil mal butnjen

ne vem vzroka zakaj se tako jeziš, naj ti povem da je moj bil na meji totalke, pa sem ga porihtala, in sedaj je nepoškodovan. ja pa veš zakaj je bil na meji, ker so stroški popravila skoraj presgli predvidene stroške za popravilo v kasku. in nisem imela prometne, samo eden mi ga je na parkirišču sprednja in zadnja vrata stisno noter in sem morala menjat obojna vrata in seveda vse kar spada zraven (tesnila, tečaje,bočne lajsne,barvanje), brava metalik in jo je bilo treba mešat, ipd. tako da ne metat vse v en koš. in ja avto, ki se prodaja je trenutno nepoškodovan, saj ni vidnih poškodb, in očitno je toliko popravljen da se lahko kosa celo z nepoškodovanimi avti. seveda pa ne poznam podrobnosti avtomobila o katerm pišeš, zato ne bom pametovala.

lepo… stran so ukinili… s tem so lepo priznali krivici…

To že vrabci na strehah čivkajo, no. Nič novega. Zase vem, da nikoli ne grem kupit avta preko takšne prodaje. Mož se je enkrat že nasankal – ko sva bila še fant in punca. Raje prebrskava vse oglase, poiščeva nekaj zasebnih ponudb, prekličeva in greva temeljito pogledat. Saj je ponudba pestra.

midva z možem sva 3 leta nazaj kupila pri AVTOBOX ljubljana fabio za 1.5m,tip nem je zatrjeval ,da je vse ok.pol doma sva videla,da voda kar nekam izginja,pa vsakih par dni je žvrgolela lučka za vodo.no in ,po 2 tednih sav ugotovila,da je šlo tesnilo glave.to je vedel že prodajalec,sem se pol poskušala mal dogovarjat z njim,sam ko ti reče ,da bi on svojega mehanka kar z pištolo po yugovinsko,pol vidiš,da je take tipe boljš pustit.smo pač menjali tesnilo,plačali 150 jurjev in kvit,avto pa kmalu prodali.zdaj me ne bi več nategnu,takoj bi mu tržno poklicala,takrat pa sem se ustrašla.ja no,kaj čemo.še kupijo nove,pa jih nadrsajo.

New Report

Close