karavana s klimo
Allora, zlato moje…tako je šel ta špil: 14 dni intenzivnega premikanja po Z Evropi, točneje: Španiji. Končni rezultat 6700 km. In še dobro, da je bella di papa pridno hladila, sicer bi se tam scvrknili: prvič sem doživela 45 gradov, kar ni glih mačji kašelj…moram pa priznat, da tudi ni tak velik baubau, kot si človek sprva misli: mislim, da je huje teh naših 38 stopinja gor ali dol z vso to veselo vlago v zraku…tam je zrak tako suh, da niti majice ne moreš prešvicat…
Povzetek? Zanimivo, dobro,poceni, kampi špica, folk krasen, kljub temu, da so nam obetali (??) kraje, posilstva, rope in vse po spisku, plus aktivno delovanje Ete in teroristične akcije in ah in sploh. S to pripombo, da je 14 dni definitivno premalo, da si ogledaš kakšno pokrajino v Španiji, ne pa kar vse napočez…dobra šola za naslednjič.
Vsekakor priporočam…in med vsemi najbolj Baskijo. Španščina tam ne nuca nič. Ampak kljub temu, da so bili najbolj nerazumljivi, so bili med vsemi najbolj prijazni, ko pa se izpoveš, da si turist, tujec..bi te najraje popeljali z rokco v roki po mestu, da česa ne bi narobe razumel ali zalutal.
Ahhh, ja.
Dobro, svizec: oglasi se mi kaj da se zmeniva za tist cofee.
In. ja.
Tudi vsem ostalim lep živ žav..