Karierni sejem november 2019 Ljubljana
7.11.2019 bo v Lj (Cankarjev Dom) potekal karierni sejem. Vstop je prost (tako piše), razstavljalcev pa bo (če sem pravilno preštel) 71 oz. mogoče se bo še kdo dodal.
Med razstavljalci bodo med drugim razne agencije za zaposlovanje, Krka, Mercator, itd. Torej v glavnem mnoge znane firme.
Nekatere imajo v svojem opisu navedeno tudi katera delovna mesta želijo zapolniti, nekatere pač ne.
Tisti, ki imajo napisano v glavnem iščejo delavce v proizvodnji, inženirje, peke, kuharje itd. Torej poklice, po katerih je trenutno največje povpraševanje.
Zanima me, če je kdo že bil na kakšnem kariernem sejmu od slovenskih zaposlitvenih portalov in kakšne izkušnje imate z njih? Mislite da bodo povpraševali tudi po administratorjih, tajnikih, poslovnih sekretarjih, mogoče novinarjih? Zanimajo me predvsem izkušnje iz prve roke, kako potekajo podobni sejmi ali so vam taki in podobni karierni sejmi koristili na vaši poklicni poti in če ima kdo še kakšne informacije o sejmu ker je na spletu (vsaj za zdaj) bolj malo informacij. Hvala, lp
Forum je zaprt za komentiranje.