Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Karin Škufca in Mertelj se ločujeta

Karin Škufca in Mertelj se ločujeta

Oba imata prav. On pravi, naj pride nazaj k pameti in zenski ljubezni, ker ves ta denar ji kar tako ne more pripadati. Vprasanje pa je, kako to da je ljubezen kar spuhtela in kar iz danes na jutri v najlepsem casu, z najlepsimi obcutki odtujila predvsem njo od njega, ampak vedno se gre za oba. Me zgodi se kar tako, mora res presneto motiti nekaj. Drugace pa so njegovi intervjuji, kjer je, pac, mocen, saj je profko na svojem podrocju, vedno dobri in poucni. Ona pa zaradi svoje narave dela terja tako prezivnino, da pokrije vse potrebe — njene in otrokove. A ni logicno, da tezko nadaljuje s svojim delom in da po rojstvu 1 leto ne bo delala?! Pri starsih tudi ne bo ali ne bi zivela, torej vsebuje prezivnina tudi najem 2-sobnega. In ker se njune zahteve izkljucujeta, zaradi razlicnih prepricaj in razlicnih potreb, naj potem drugi (sodisce) odlocajo, ce se ne moreta zmeniti. Tako napacna oba tudi nista.

Se popolnoma strinjam, sem na istem…Rešujem situacijo..Tudi po dvajsetih letih.

ja saj to ni merodajno; nekateri taki na ” položajih” tudi v novi zvezi z namenom hitro naštepajo nove otroke, da se nekako zazihrajo in imajo novo masko za javnost o srečni idili, ki za štirimi stenami to nikakor ni. Njihov premišljen psihološki pristop je to, da se v javnosti prikažejo, da oni so normalni. So pa dejansko tudi in pogosto kar psihopati.
[/quote]

Dejstvo je, da je večina top menedžerjev sociopatov. Človek enostavno mora bit sociopat, da ima v podjetju npr. delavce na minimalcu, sam pa plačo >20K, ob tem pa še išče pravne obvode, da mu ni treba plače zvišat za kakšen € ali $.
Poglejte samo Bezosa (Amazon), njegovi skladiščni delavci še scat ne morejo, ker potem ne dosegajo norme ali familijo Walton (Walmart), blagajničarke s plenicami, da jim ni treba zgubljati dragocenega časa na stranišču. Če so to normalni ljudje…
In taki danes vrtijo svet, tudi v Sloveniji, le da v proporcih premosorazmernih velikosti države. Usekani so pa prav tako.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ja res, kako da tako iznenada. Čudno tudi da mu nic ne pove o otroku-se to da ga je obdržala ne.
Če ga je poročila zaradi denarja je verjetno vedla da mora vsaj 1 leto zdržat. Zbežala je pa julija, 9 mesecev po poroki. noseča. Cudn da je tako neumna in da ga ne poizkusa navezati otroka, bi zihr več dobila. Men smrdi…
Razen če ona mogoče ve nekaj kar “oce” ne ve?

Ne se razburjat, no. Pomisli tudi na to, da ni tako kot v dotičnem primeru; da vstopijo v zvezo brez tega tvojega navedenega premoženja in lahko z podporo inodobravanjem partnerja naredijo kariero v XX letih na plečih svojih otrok in partnerja. Ko se potem tudi dogaja, da večino let pridejo domov samo kovčke izpraznit pa spet naprej, srajce zamenjat, pa ponoči domov opiti po poslovnih večerjah in kosilih. Ti napišem, ga ni denarja, ki bi to odtehtal. Ga ni – zame ne. Nekateri tudi tako naredijo kariero. Partner pa doma vsa leta skrbi za vzgojo, odraščanje otrok in vse ostalo pod streho in tolerira marsikaj.

Dejstvo je, da je večina top menedžerjev sociopatov. Človek enostavno mora bit sociopat, da ima v podjetju npr. delavce na minimalcu, sam pa plačo >20K, ob tem pa še išče pravne obvode, da mu ni treba plače zvišat za kakšen € ali $.
Poglejte samo Bezosa (Amazon), njegovi skladiščni delavci še scat ne morejo, ker potem ne dosegajo norme ali familijo Walton (Walmart), blagajničarke s plenicami, da jim ni treba zgubljati dragocenega časa na stranišču. Če so to normalni ljudje…
In taki danes vrtijo svet, tudi v Sloveniji, le da v proporcih premosorazmernih velikosti države. Usekani so pa prav tako.
[/quote]

MIles, se strinjam s tvojim zapisom.

Mogoče pa ni smela zanositi in obdržati?

Oba sta dobila, kar sta iskala.
Ona _ denarnico, ki se je žal izsušila
On _ manekenko, ki mu bo celo življenje pritiskala na žulj.

Pa še ta. Kje pr hudiču vidite v njej lepoto? Jaz vidim le plastičnega kirurga, žavbe za obraz, pa lepo obleko, ki jo je moral nekdo plačat.

In on? Nek postaran direktor, ki si misli, da je maneken z zlatim onetom?

Ulala tale bi pa kar zivela na tuj racun s 1800 eur prezivnine mesecno. Upam da ji ne rata. Znajo pa taka babseta fino izsiljevati ocete na nacin, da jim odrekajo stike z otroki, ce ne placajo prezivnine.

odgovor samo tebi: živela s takim, dve desetletji. Od začetka ni bilo moč predvideti njegovih motenj; jih je dobro prikrival preko lepih besed obljub, zaljubljenosti – se je z leti pokazalo in razvijalo, ko je dobil “zalet in krila”. To lahko razume samo tisti, ki (je) s tako osebo sobiva(l).
[/quote]

Oprosti ampak, če ga pa kar 20 let nisi bila sposobna zapustiti, si pa ena navadna kura.

Od Karin starši so zelo bogati, po Sloveniji imajo 10 lastnih salonov z kopalnišk.o opremo tako da niso lih reveži. Ona si bo že našla kakega fajn tipa svojih let pri.ernega.

Oprosti ampak, če ga pa kar 20 let nisi bila sposobna zapustiti, si pa ena navadna kura.
[/quote]

Zadnjih 5 let se je pokazal v vsej svoji vsemogočnosti, ko je razprl svoja pokvarjena, umazana, manipulativna in bolna krila. Pričakujem tvoje opravičilo za neupravičeno žaljenje.

Hahahahahah
Hohštaplerji, revni pa k cerkvene miši.
Mat je negovalka, fotr pa ploščice polaga. Tist salon je pa že zdavnej bankrotiral oziroma ga je fotr zapil če prav vem.

Pri njenem fotru Frenku smo mi kupili pred božičem opremo za kopalnico..pa Karin je bila v salonu, zelo visoka, pegice, rdeči dolgi lasje, in izredno lepi zobje.

ti pa prastare cajtnge bereš al si preveč konjske zobe gledal? Pa nisi opazil da se je ostrigla?
Kakorkoli, Frenk se že 20 let po vasi v starem kombiju fjaka. Vprašal fante in baje da zdej v Avstriji ploščice polaga. Ga noben več ne vidi. Odkar ni več štacune tudi preseravanja in viskijev za cel kafič ni več.

Dej ti mal svoj gnili predpražnik popucej. A lahko kdo o tebi in tvojih kaj napiše tukaj? Zagotovo.

Zakaj pa bi? Mene zarad nobene od hčer po cajtngih ne vlačjo… častna skavtska!
Verjetn zato k se pri nas ne duvano tko kt eni “slavni”

potem je to biznis ne pa partnerska zveza. Potem bi morala podpisati pogodbo o dolgoročnem najemu z odpovednim rokom in NE poroke. Čudno ti to mešaš oz se mi zdi, da samo sociopatom niso jasni ODNOSI. Odnosi, kompromisi, prilagajanja med zakonci ne bi smeli biti podvrženi finančne moči posameznika sicer gre za bolno osebo. Če gre pa za dolgotrajnejši najem prostitutke pa se ne poroča. Ampak tudi pri najemu mora biti določeno kaj kdo sme in ne.

Zakaj pa bi? Mene zarad nobene od hčer po cajtngih ne vlačjo… častna skavtska!
Verjetn zato k se pri nas ne duvano tko kt eni “slavni”

Vsaka ženska želi in nekako hoče moškega z veliko plačo.
Pri meni je moja dobila mene z povprečno plačo zato sem deležen večkrat jebanja v glavo.
Če bi se ločila prav veliko ne bi dobila in prav je tako ,če ima samo precej večjo zakaj pa je potem mene vzela.
Kdo je tukaj pameten in neumen pa naj sam presodi.

Za tega Mertlja iz (zanesljivih) virov slišim, da ni ravno najprijetnejša oseba. In po tem, kar slišim, se čudim, da je tako dolgo zdržala. Mogoče se ji na začetku ni kazal tako, mogoče je bila preveč zaljubljena, mogoče je upala, da se bo spremenil zaradi nje…
O Karin Š. pa res nič ne vem…

Berem njegovo stran mertelj.eu/karin

Fakkkk tip je totalni psihopat. V “pismih”omenja kako je bila na odvajanju in dejansko je popisoval en teden kaj je delala v dnevu. Ni čudno da je spokala.

Po njegovih pismih se res vidi da je totalen nasilnež. Samo on ne dojame, da je noro nekomu ves čas govoriti da se mora spremeniti in mu postavljati pogoje. V imenu “ljubezni”. Po moje je bežala likati da je imela mir pred njim.

So pa res patetične vse ženske ki so na njegovi strani, ki lajkajo njegove nore objave in ga podpirajo. Kot da večkrat ko mu bojo izrazile podporo več šans bojo imele, da jih opazi pa da bodo z njim, ker ima denar ali kaj. Me zanima, katera bi hotla biti ujeta z nekom, ki bi jo psihično ves čas maltretiral in poniževal.

Ji želim vso srečo, pa veliko moči, da bo zmogla vse to njegovo blatenje prenašati z dvignjeno glavo.

Očitno je bejba kar razigrane narave… še Denise Dame jo omenja v ‘vročih akcijah z lepimi ljudmi’ 😀
https://www.nadlani.si/novice/slavni/video-denise-dame-opisala-vroco-akcijo-s-tomijem-meglicem-na-wc-ju-vsi-so-vedeli-kaj-poceneva-njegovi-spretni-prsti-pa/

Tale ni supermanekenka ampak superprasica… gon se okol, drogira se, laze, otroka ne upa pokazat, ker ne ve cigav pravzaprav je… ne vem, ampak moj karakter je tud tak da bi zbudila psihopata v meni ! Vsak normalen bi spokal od take babe…

New Report

Close