Karin škufca rodila deklico
Ne obtožujte ničesar – ne poznamo živeljanja za njunimi štirimi zidovi v času njunega zakona; deklici in mami iskrene čestitke!
Želim jima vse dobro.
Glede na to kar piše v SN, bi pa rekla,da jo na nek način razumem. Ne razumem pa tega tipa sedaj – ker pred časom jo je javno blatil, kako da ji gre samo za astronomsko preživnino (vsaj tako sem jaz brala).
In glede na te njegove obtožbe, mi je taka reakcija mame logična (če je vse to res kar piše), ker je tako rešen tistega kar ga je prej tako motilo, nima nobenih obveznosti.
A zdaj ga pa moti, da ni oče. Čudno – potem razumem, da on bi bil oče, skrbel pa za otroka ne bi, ampak bi raje njegovo mamo blatil javno.
ne vem kaj je res, komentiram in pišem samo glede na tisto kar sem prebrala v medijih in si ustvarila mnenje.
Želim jima vse dobro.
Glede na to kar piše v SN, bi pa rekla,da jo na nek način razumem. Ne razumem pa tega tipa sedaj – ker pred časom jo je javno blatil, kako da ji gre samo za astronomsko preživnino (vsaj tako sem jaz brala).
In glede na te njegove obtožbe, mi je taka reakcija mame logična (če je vse to res kar piše), ker je tako rešen tistega kar ga je prej tako motilo, nima nobenih obveznosti.
A zdaj ga pa moti, da ni oče. Čudno – potem razumem, da on bi bil oče, skrbel pa za otroka ne bi, ampak bi raje njegovo mamo blatil javno.
ne vem kaj je res, komentiram in pišem samo glede na tisto kar sem prebrala v medijih in si ustvarila mnenje.
[/quote]
Potem pa se povej, ce ti je logicno, da ona zahteva 1800€ prezivnine.
Potem pa se povej, ce ti je logicno, da ona zahteva 1800€ prezivnine.
[/quote]
ne vem kaj je res (kot sem napisala zgoraj), ampak jaz ta manever njen razumem kot dokazilo zanikanja takega blatenja. Tako lahko na najboljši način javnosti dokažeš, da ni res. pa še tipa, ki je šel opletati javno po medijih se rešiš in ti nikoli ni treba imeti nič več z njim.
Tako jaz razumem ta njen manever.
Seveda ni fer do otroka, samo ko pride tako daleč razumem mamo, ki je v stiski. Vprašanje kaj vse je bilo v ozadju, lahko še kaj več -ker tak manever narediti, to je nekaj zelo težkega in se mi zdi, da kaže na njeno stisko,da se je za kaj takega odločila.
Tole kar pišeš je precej logično. Da mu je hitela preprečiti stike s tem.
Me je firbec matral pa sem šla pogledat njegov profil. Ima v bistvu kar veliko objavljeno.
Avgusta napise da ga je prevarala in pobegnila od doma. Septembra objavi da je izvedel iz instagrama da bo otroka obdržala. Oktobra objavi da želi 1800€ ZASE plus se za otroka kar mu pripada (verjetno 200-300€). Ločena sta pa že od oktobra.
Ima pa ful slikc s svojo hčero. In zgleda presneto dobr fotr. A je to marketing al kaj ne bom sodila, ampak ne moraš pa rect da se ne ukvarja s svojim otrokom. Ne zgleda da bi bezal od odgovornosti.
Se nekaj mi je pritegnilo pozornost: tip je spretnejši pri zlaganju perila kot jaz.