Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek karitejevo ali kakavovo maslo

karitejevo ali kakavovo maslo

Kakšna je razlika med njima, kje jih prodajajo DM, MULLER? Je naravno, brez dodatkov? Kako vplivata na kožo obraza? Jaz imam zelo, zelo suho kožo na obrazu,ne pomaga mi nobena krema. Ali karitejevo maslo kaj pomaga, se lahko mažeš z njim kadarkoli poleti/pozimi?

po mojih izkušnjah s kremami iz karitejevega masla, te niso za obraz… pa še bolj polenijo kožo, da proizvaja še manj lastne maščobe, kar pomeni, da je še bolj suha.

si že poskusila vzet vato in si z baby oljem namazat moker obraz?

Ne vem, katera masla prodajajo v teh prodajalnah, ampak med sestavinami mora pisati, ali so 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ali ne. Lahko pa se mažeš z njimi kadarkoli, seveda. Sta si pa sicer karitejevo in kakavovo maslo kar podobna, kakavovo je malo bogatejše, ampak zna pa nekaterim na obrazu povzročati mozolje.

Ampak meni masla in olja ne pomagajo. Imam zelo suho kožo na licih in po eni uri je, kot da se sploh nisem namazala. Tudi kombinacija vlažilne kreme in olja ali masla mi ne pomaga. Pri meni najbolje deluje kombinacija vlažilne kreme in zelo mastne hranilne kreme. Očistim obraz, ga namažem z vlažilno kremo, potem pa lica še z bogato hranilno kremo. Tudi za nego telesa uporabljam bogat losjon, masla in olja ne zaležejo.

New Report

Close