Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Karma je ku_ba

Karma je ku_ba

Ob koncu leta mi je žena povedala, da je izgubila zanimanje za najin zakon. Po dvajsetih letih skupnega življenja je rekla, da potrebuje svobodo in da si želi ponovno zaživeti. Takrat se mi je zdelo, kot da mi je spodneslo tla pod nogami. Nisem razumel, kako lahko nekdo po vsem tem času tako preprosto odide. Trudil sem se, skušal sem govoriti z njo, a odločitev je bila že sprejeta. Ko je bila ločitev dokončna, sem poskušal znova najti samega sebe. Ni bilo lahko, toda postopoma sem začel odkrivati, kdo sem brez nje. Življenje se mi je začelo postavljati na noge. Po določenem času se je spet oglasila. Želela je, da se pobotava in celo, da se znova poročiva. To me je presenetilo, a sem ostal pri svojem. Odločil sem se, da ne grem več nazaj. Zame je bila to ena najtežjih, a tudi ena najboljših odločitev v življenju. Brez nje sem postal bolj miren, bolj osredotočen nase in končno zadovoljen. Njej pa stvari očitno niso šle po načrtih. Karma je kurba in slej ko prej vsak pride na vrsto. Pogosto pomislim, kako se vse v življenju postavi na svoje mesto, tudi če traja. Če si v podobni situaciji, ti svetujem: postavi sebe na prvo mesto. Ne skušaj popravljati nečesa, kar si edini gradil. Ko te nekdo zapusti, naj ne pozabi, da morda s tem tudi izgubi nekaj, česar nikoli več ne bo dobil nazaj.

…..in potem si našel Klakočarko….

Ne govori o karmi, če sam nisi 100% prepričan, da deluje.

Imaš srečo, da te je bivša žena poklicala nazaj. Morda te pa tudi ne bi nikoli več. A v tem primeru pa karma ne bi delovala?.

Vsiljevanje z neko karmo mi gre počasi na jetra. Usoda, ne pa karma.

Očitno ji privoščiš, da se je opekla. Ja, in?. Ti pejt naprej, ne oziraj se na njo.

Kakšna karma, dej lepo vas prosim.

Če je zgodbica resnična, iz tvojega zapisa veje neko navidezno hvaljenje in  zmagoslavje, predvsem pa maščevanje. Verjamem, da se človek izgubi, ko se razide s partnerjem, da izgubi sebe in tla pod nogami. Če je hotela nazaj k tebi, je morda opazila tvojo mirnost, ki jo verjetno oba prej nista imela. Praviš karma. Karma je zadela tudi tebe, saj si moral biti z njo 20 let in potem sta šla narazen. Karma je veljala za oba. Sta že nekaj narobe delala, naredila itd. Če si zdaj zadovoljen s seboj in boš ponavljal iste napake, te ta karmični  dogodek ni ničesar naučil. Res se pa boš potisnil v še globlji drek, če se boš ostalim ženskam maščeval zaradi nje in vajine slabe izkušnje. Običajno si ljudje dajo duška in se na naslednjega partnerja spravijo do nezavesti! Ne tega delat, če hočeš lepo in mirno živet.

Kaj si pa ti tako hudega naredil, da te je karma kaznovala s tem, da ti je žena spizdila?

Samo vprašam.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3548, 28.05.2025 ob 16:34

Kaj si pa ti tako hudega naredil, da te je karma kaznovala s tem, da ti je žena spizdila?

Samo vprašam.

Če avtor zapisa ne sodeluje v odgovorih, je provokacija in lažna zgodba. Samo da so kliki in kreganje.

Odgovor na objavo uporabnika
ahhhhhhhhhhhhhhhh veš kaj, 28.05.2025 ob 16:04

Ne govori o karmi, če sam nisi 100% prepričan, da deluje.

Imaš srečo, da te je bivša žena poklicala nazaj. Morda te pa tudi ne bi nikoli več. A v tem primeru pa karma ne bi delovala?.

Vsiljevanje z neko karmo mi gre počasi na jetra. Usoda, ne pa karma.

Očitno ji privoščiš, da se je opekla. Ja, in?. Ti pejt naprej, ne oziraj se na njo.

Kakšna karma, dej lepo vas prosim.

Se strinjam. To ni karma ampak njena odločitev, ki je bila za njo ocitno preuranjena. Včasih je bolje iti živet za kakšen mesec ločeno 0mm, pa razmisliti. Je imela bivša žena drugega?

Dobra zgodbica. Karma pomeni delovanje in z delovanjem si pišemo usodo. Na oni strani še precej pred oploditvijo naredimo s soigralci inkarnacijski načrt, ki vsebuje vse bistvene dogodke v prihodnjem življenju, iz česar moramo pridobiti in spiliti določene vrline. Razhod je težka izkušnja, je pa ena najboljših, ker se veliko naučimo. Na tem svetu smo samo zaradi izkušenj, s pomočjo katerih zorimo vse do modrosti.

Bravo

Po tvojem pisanju in ženinih dejanjih, dobro da sta šla narazen.

Dobra zgodbica. Karma pomeni delovanje in z delovanjem si pišemo usodo. Na oni strani še precej pred oploditvijo naredimo s soigralci inkarnacijski načrt, ki vsebuje vse bistvene dogodke v prihodnjem življenju, iz česar moramo pridobiti in spiliti določene vrline. Razhod je težka izkušnja, je pa ena najboljših, ker se veliko naučimo. Na tem svetu smo samo zaradi izkušenj, s pomočjo katerih zorimo vse do modrosti.

Zelo dobr bereš duhovne knjige. Jaz jih ne.

Kaj pa je narobe, če je moški vidno zadovoljen, ker ga hoče bivša žena nazaj?

Karma je nekaj drugega kot si predstavljate. Karma ni nič mističnega.

Karma pomeni, da če nekdo ljudi, enega za drugim jebe v glavo, bo slekoprej naletel na mino, in bo nekdo pojebal njega.

Čestitam ti, stari res, rabil si ločitev, da si nekaj uvidel. V bistvu jaz to vem če 20 let, ampak dobro, zate je še upanje. Uvidel si točno to, kar cel čas razlagam, baba je štrik za vratom. veš kaj ti svetujem. nekaj časa ne imej babe sploh. V faco se smej luzejem, ki te bodo zaj.ebavali, če kaj f.ukaš. Poišči sam sebe, najdi samega sebe, potem pa razmisli, kako naprej.

New Report

Close