Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Karte, odgovorim na trem na kratko vprašanje.

Karte, odgovorim na trem na kratko vprašanje.

Odgovor na objavo uporabnika
še sem tam, 25.03.2025 ob 16:57

Draga Luna Sonce, nekaj se mi je prestavilo in nisem prodajala stanovanja.

Ga bom prodala, če začnem zdaj, je cena ki jo imam v glavi dobra?

Kombinacija kart Veselje, Smrt, Dar na vprašanje o prodaji stanovanja in ceni, ki jo imaš v glavi, nakazuje zelo zanimiv odgovor, ki je povezan z spremembami, novimi priložnostmi in osebnim zadovoljstvom. 

Veselje – Ta karta je povezana z pozitivnimi občutki, zadovoljstvom in veseljem. V tem kontekstu nakazuje, da boš verjetno zadovoljna s postopkom prodaje, ko se enkrat začne. To pomeni, da se boš počutila dobro glede svoje odločitve, da se lotiš tega projekta, in da boš verjetno našla veselje v samem postopku. Karta veselje nakazuje tudi, da bi bila lahko cena, ki jo imaš v glavi, primerna in bi prinesla zadovoljstvo tako tebi kot kupcu, saj bo ta prodaja predstavljala pozitivno spremembo v tvojem življenju.

Smrt – Karta Smrti pomeni konec ene faze in začetek novega obdobja. V tem kontekstu nakazuje, da bo prodaja stanovanja prinesla veliko spremembo v tvojem življenju, ki bo prinesla nove možnosti in svobodo. Smrt ni nujno negativna karta; pogosto pomeni prehod v nekaj novega. Če boš prodala stanovanje, to pomeni konec ene faze (življenja v tem stanovanju) in začetek novega obdobja. To nakazuje, da bo prodaja stanovanja v prihodnosti prinesla pomembne spremembe, ki te bodo osvobodile in ti omogočile, da se osredotočiš na novosti.

Dar – Karta Dar nakazuje priložnost, ki prinaša blagostanje, darila ali korist. V tem primeru to lahko pomeni, da boš ob prodaji stanovanja pridobila dobro ceno, ki bo izpolnila tvoje finančne cilje. Dar tudi nakazuje, da se ti bo ob prodaji stanovanja odprl nov prostor za napredovanje v drugih življenjskih področjih, kot so novi projekti, priložnosti ali odločitve. Karta Dar pomeni, da boš ob tej prodaji dobila več kot le finančni dobiček – prinesla ti bo tudi osebno zadovoljstvo in rast.

Kombinacija teh kart nakazuje, da boš prodala stanovanje v pozitivnem in srečnem okolju, vendar bo ta prodaja pomenila tudi velik prehod v tvojem življenju. Ceno, ki jo imaš v glavi, bo verjetno sprejet zgodaj v procesu, saj prinaša koristi in zadovoljstvo. Karta Smrti nakazuje, da bo prodaja znamenje za konec enega obdobja in začetek novega. Dar pa pomeni, da bo ta odločitev prinesla dobre rezultate, tako finančno kot osebno.

Zdi se, da bo prodaja stanovanja prinesla pozitivne spremembe in dobro ceno, ki ti bo prinesla zadovoljstvo. Ceno, ki jo imaš v glavi, je možno doseči, vendar se pripravi na nove možnosti in spremembe, ki bodo sledile tej odločitvi.

Nekaj več se vas je nabralo… zdaj pa končujem z odgovori.

Bodite srečni, zaupajte v dobro in bodite dobri do sebe in do vseh okrog vas.

Kar še ni dobro, še pride. Le vztrajati je treba. Ne pozabite najprej imeti radi sebe. Vendar ne egoistično. Le postaviti se morate na primerno mesto…  in imejte radi tudi druge.

LunaSonce, 25.03.2025 ob 16:46

A lahko še jaz?, 25.03.2025 ob 16:36

Morda ste odgovorili več kot  trem, lahko prosim  na kratko še meni?

Vprašanja   : kdaj dobim službo? Pred pol leta brez podaljšanja in sem od takrat doma.

Hvala.

Kombinacija kart Upanje, Smrt, Duhovnik  nakazuje precej pomembne in globoke spremembe v tvoji prihodnosti, vendar ni nujno, da so povezane z zelo neposrednim časovnim okvirom. 

Upanje – Ta karta je povezana z optimizmom, verjetnostjo in dolgoročnimi cilji. Pomeni, da imaš pred seboj možnost, da si povrneš vero in zaupanje, da boš kmalu našla službo. Upanje nakazuje, da se boš trudila in usmerila svojo energijo v iskanje priložnosti, ter boš ohranila pozitiven pogled na to, da se bo situacija rešila. Ta karta nakazuje, da se boš v prihodnosti počutila bolj optimistično glede svoje zaposlitvene situacije.

Smrt – Karta Smrti ni nujno negativna in pogosto pomeni konec ene faze in začetek nove. V tvojem primeru nakazuje, da se boš v prihodnosti soočila z veliko spremembo, ki bo vplivala na tvojo trenutno situacijo. Smrt simbolizira prehod in transformacijo, kar pomeni, da bi lahko bila ta sprememba povezana z novo službo, ki te bo popolnoma premaknila iz trenutne situacije, kjer si trenutno doma. Smrt kaže na nujnost spremembe, ki bo prišla v tvojem življenju in prinesla nove priložnosti, vendar bo morda to spremljal proces, ki zahteva čas in sprejemanje sprememb.

Duhovnik – Karta Duhovnika ponavadi nakazuje modrost, vodstvo in vrednote, ter kaže, da boš pri iskanju službe potrebovala določeno discipliniranost, potrpežljivost in resnost. Lahko nakazuje tudi, da se moraš posvetiti sebi in svojim notranjim vrednotam, saj bo ta obdobje iskanja službe povezana z duhovno rastjo in osebnim razvojem. Duhovnik lahko nakazuje tudi, da boš morda našla službo v sferi, ki zahteva določene posebne veščine, znanje ali duhovni pristop (npr. učiteljski poklic, duhovno delo, svetovanje ipd.). Morda boš naletela na osebo, ki ti bo pomagala pri usmerjanju ali bo imela ključni vpliv na tvojo zaposlitveno situacijo.

Kombinacija teh kart nakazuje, da se boš v prihodnosti soočila z močno spremembo (Smrt), ki bo povzročila novo priložnost (Upanje). To obdobje iskanja službe te bo verjetno pripeljalo do osebne rasti in novih spoznanj (Duhovnik). Čeprav ta kombinacija ne nakazuje točno določenega časa, nakazuje pomembne spremembe in prehod, ki ti bodo pomagali doseči novo priložnost. Lahko se zgodi, da boš najprej morala preiti skozi obdobje prilagoditve ali samorefleksije, vendar bo na koncu to vodilo v novo priložnost, ki ti bo omogočila povratek v službo.

Zaupaj v proces in bodi potrpežljiva, saj boš v prihodnosti dosegla nove priložnosti, ki se bodo pojavile, ko boš pripravljena sprejeti te spremembe.

Hvala za izčrpen odgovor, vendar se z razlago ne strinjam!

Namreč po vrsti prva karta je bila Upanje,  Smrt (prekinitev) in nato Duhovnik.

Zato je to napačna razlaga, da bom doživela preporod in spremembe, ki da mi bodo prinesle upanje. NW sme se razlagat od desne proti levi.

Ker je bila prva karta Upanje in naslednja karta Smrt lahko pomeni dobesedno samo konec upanja! V splošnem pa celo prekinitev neke dosedanje (poklicne ali katerekoli) poti !

Prav tako karta Duhovnik zame bolj težko pomeni kakšno delo v svetovanju.

Nisem izobražena za to!

Duhovnik tudi lahko pomeni notranje trpljenje kljub modrosti  😉

Vsekakor pa je karta DUHOVNIK nekaj zelo  ETERIČNEGA in kar se dogaja v notranjosti.

Nikakor ni Duhovnik oprijemljiva karta, ki bi zame pomenila srečen izid in da bom naposled vendarle kdaj še v službi !

In to je v primeru vprašanja KDAJ DOBIM SLUŽBO, nadvse negativna kombinacija, ki lahko pomeni, da morda nikoli!

Ampak hvala za vsa pojasnila,razlagoo in dragoceni čas, žal, škoda ker je to bil izgubljen čas.

Če vi ali kdorkoli meni drugače,  prosim  pojasnite.

Draga LunaSonce.   Hvala ti za tvoj čas.

Res je, da bi prodaja pomenila  pretrganje nekih spon, konec enega obdobja  in začetek novega.

Hvala še enkrat, dobro so padle tvoje karte.

Vse dobro tudi tebi!

Pričakovala sem , da ne bo odgovora.

Ciganske karte no ja. Duhovnik pač ne prinaša nobene službe.

Službo bi prinesla karta Oficir!

A lahko še jaz? Kritika malce.., 25.03.2025 ob 17:11

Hvala za izčrpen odgovor, vendar se z razlago ne strinjam!

Namreč po vrsti prva karta je bila Upanje,  Smrt (prekinitev) in nato Duhovnik.

Zato je to napačna razlaga, da bom doživela preporod in spremembe, ki da mi bodo prinesle upanje. NW sme se razlagat od desne proti levi.

Ker je bila prva karta Upanje in naslednja karta Smrt lahko pomeni dobesedno samo konec upanja! V splošnem pa celo prekinitev neke dosedanje (poklicne ali katerekoli) poti !

Prav tako karta Duhovnik zame bolj težko pomeni kakšno delo v svetovanju.

Nisem izobražena za to!

Duhovnik tudi lahko pomeni notranje trpljenje kljub modrosti  😉

Vsekakor pa je karta DUHOVNIK nekaj zelo  ETERIČNEGA in kar se dogaja v notranjosti.

Nikakor ni Duhovnik oprijemljiva karta, ki bi zame pomenila srečen izid in da bom naposled vendarle kdaj še v službi !

In to je v primeru vprašanja KDAJ DOBIM SLUŽBO, nadvse negativna kombinacija, ki lahko pomeni, da morda nikoli!

Ampak hvala za vsa pojasnila,razlagoo in dragoceni čas, žal, škoda ker je to bil izgubljen čas.

Če vi ali kdorkoli meni drugače,  prosim  pojasnite.

OMG. Kupi ciganske  karte, stanejo manj kot 5 EUR. Jaz si sama slogam. Glede odgovora pa kombinacija upanje, smrt, duhovnik: jaz bi rekla upanje je neko lepo pričakovanje, smrt je zaključek trenutnega stanja (v vašem primeru začetek zaposlenosti in konec brezposelnosti), duhovnik je pa karta osebnega razvoja. Meni te karte niso slabe za službo.

Najlepša hvala 🤗

Prosim lepo, če še meni lahko glede zdravja v prihodnje.

A lahko še jaz? Kritika malce.., 25.03.2025 ob 18:57

Pričakovala sem , da ne bo odgovora.

Ciganske karte no ja. Duhovnik pač ne prinaša nobene službe.

Službo bi prinesla karta Oficir!

Zate ki iščeš službo in si pol leta brez sem vrgla karte se jaz (ciganske). Poroka,mislec, darilo in karta usode duhovnik. Službo boš dobila , to so dobre karte. Duhovnik pomeni osebno preobrazbo, osebno rast, precej boš delala na sebi. Poroka, mislec in darilo -zaveza/ ponudba, razmišljanje in darilo. Ter karta usode:duhovnik.  To niso slabe karte. Verjemi v  uspeh. Služba bo. Če ne bo, me pocukaj tukaj, ampak mislim da se ne motim 😃. Jaz ne slogam drugim, le sebi, v večini pa kar zadanem. Zgodilo se mi je da so mi  vedeževalci napovedali izjemno slab razplet (plačala za soočanje) jaz pa sem v kartah videla obratno, dober razplet, in res je bilo na koncu nepričakovan dober razplet.

“zapičila” si se v posamezen stavek in ga razlagaš po svoje.

Pomembna je kombinacija in pomembno je, da upoštevaš vse napisano, ne pa da izluščiš nekaj besednih zvez kar te zmoti. Pri  karti duhovnik preberi še zadnji stavek razlage te karte.

Karte nikakor ne dajo točnega časovnega odgovora. Opišejo možno smer, če upoštevaš določene namige.

Videti si zelo negativno nastrojena. Prepričana v svoj prav, iskala si le potrditev svojih misli, zdaj ko je napisano drugače se pa ne strinjaš. Saj je okej… jasno da boš ravnala po svoje, edino tamo je prav. Ampak priporočam ti, ne glede na karte .. če boš spremenila negativno miselnost in dopustila možnost pozitivnih izzidov v življenju, se bodo tudi zate začele pozitivne spremembe.

Sicer pa se  karte  tudi meni nikakor ne zdijo slabe, ravno nasprotno in govorijo tudi o tem, da le sprememba sebe – transformacija, pomeni spremembe tudi glede službe, sledi zrelejše “notranje” počutje in posledično spremembo življenja. Poslušaj tiste, ki ti hočejo dobro, poslušaj tiste, ki ti svetujejo zorenje, učenje, “premik” miselnosti v pozitivo.

Odvrzi črnogledost in odpri vrata novim možnostim.

Anonimno484, 25.03.2025 ob 18:57

OMG. Kupi ciganske  karte, stanejo manj kot 5 EUR. Jaz si sama slogam. Glede odgovora pa kombinacija upanje, smrt, duhovnik: jaz bi rekla upanje je neko lepo pričakovanje, smrt je zaključek trenutnega stanja (v vašem primeru začetek zaposlenosti in konec brezposelnosti), duhovnik je pa karta osebnega razvoja. Meni te karte niso slabe za službo.

Jaz vidim, da sluzbe ne bos dobila se leto dni.

Odgovor je za gospo ‘A lahko se jaz@ kritika malce’

Slogarca com, 25.03.2025 ob 20:04

Jaz vidim, da sluzbe ne bos dobila se leto dni.

Sluzbo bo dobila. Časovno ne znam opredeliti, ampak služba bo in tudi osebno bo zrastla, spremembe se ji bodo dogajale. Pozitivno v vsakem primeru.

Še lahko meni prosim. Kaj se dogaja z nama. Ali je to kakšna lekcija za oba. Kako se bo razpletlo? Sumim vpliv ene  ženske.

Kdo hčerki meče polena pod noge.očitno ima sovražnika. Kakšen namig? Hvala

Ste me malo okarale. Ja, priznam, sem res negativno oz pesimistično nastrojena.

Hvala LUNASONCE še enkrat. In Hvala tudi vsem drugim ANONIMNO484,  AHNO in SLOGARCI.COM, vsem v odgovorih!

Javim res čez 1 leto, če že kaj delam ali še nič.

Res prosim za odgovor.. gre za dokaj resne stvari.hvala

Rezka, nagaja nekdo, ki je bil zavrnjen. Veliko sovraštvo. Če zazna  večjo nevarnost, naj se  hči odseli v neznano

A lahko še jaz?, 25.03.2025 ob 21:13

Ste me malo okarale. Ja, priznam, sem res negativno oz pesimistično nastrojena.

Hvala LUNASONCE še enkrat. In Hvala tudi vsem drugim ANONIMNO484,  AHNO in SLOGARCI.COM, vsem v odgovorih!

Javim res čez 1 leto, če že kaj delam ali še nič.

Ampak … ampak … saj duhovnik JE služba božja! Duhovnik vendar služi! In to najvišjemu šefu, kar jih je!

Karte torej sporočajo, da boš dobila službo, ki bo posvečena najvišjemu in najmogočnejšemu. Kdo je to v Sloveniji? Ja Janša, seveda!

SDS te bo angažiral, potem, ko bo “upanje” (Svoboda) dokončno “umrlo” (volitve) in bo zavladal eden in edini, ki mu je treba služiti!

Latima, 25.03.2025 ob 17:00

Lahko, se meni prosim. Kako, kaze za mojo prihodnost?

Sem pogledala še zate: karte Hiša, Težave, Oficir nakazujejo določene vplive v tvoji prihodnosti. Tukaj je razlaga posameznih kart in njihove kombinacije:

Hiša – Predstavlja dom, družino, stabilnost, varnost, pa tudi tradicijo ali nepremičnine. Lahko nakazuje tudi tvoje osebne temelje in tisto, kar ti daje občutek varnosti.

Težave- Simbolizira ovire, skrbi, neprijetne situacije ali izzive, s katerimi se bo treba soočiti. Lahko pomeni tudi stres ali konflikt.

Oficir – Predstavlja avtoriteto, pravila, disciplino ali celo uradne osebe, kot so policisti, sodniki, odvetniki ali šefi. Lahko nakazuje tudi uradne postopke, pravne zadeve ali strogo strukturo.

Razlaga kombinacije: Te karte nakazujejo, da se v tvojem domačem ali osebnem življenju lahko pojavijo določene težave, ki bodo zahtevale disciplino in premišljene odločitve. Morda boš imela opravka z birokracijo, pravnimi zadevami ali strogo osebo, ki bo imela vpliv na situacijo. To lahko pomeni spor glede nepremičnine, težave v družini, ali pa potrebo po tem, da se postaviš za svoje pravice in se soočiš s težavami na strukturiran način.

Nasvet: Pomembno je, da ostaneš mirna in organizirana. Ne dovoli, da te težave prestrašijo – z racionalnim pristopom in spoštovanjem pravil lahko situacijo rešiš v svojo korist. Če je potrebno, se posvetuj s strokovnjakom ali nekom, ki ima več izkušenj na tem področju.

Še dodatna karta: Upanje

Karta Upanje prinaša pozitivno energijo in sporočilo, da se bo situacija izboljšala. Kljub težavam in izzivom, s katerimi se boš morda soočila, obstaja rešitev in boljša prihodnost. Pomeni, da se stvari ne bodo končale slabo – le potrpežljivost in vera vase sta ključni.

Ne obupaj, tudi če se stvari trenutno zdijo zapletene. Z zaupanjem in pravim pristopom se boš uspešno prebila skozi ovire, in  boš prišla do stabilnosti in boljšega počutja.

Vse kar je danes težava, bo jutri s pogledom nazaj le še ena lekcija za življenje. In z vsako lekcijo dobiš novo moč in novo modrost.

JazpaZdravje, 25.03.2025 ob 19:42

Najlepša hvala 🤗

Prišla je zelo pozitivna kombinacija kart glede zdravja! Poglejmo, kaj pomenijo:

Ljubimka – Ta karta običajno predstavlja osebo, žensko energijo, skrb zase in čustveno stanje. V kontekstu zdravja lahko pomeni tudi skrb za telo, harmonijo in ravnovesje.

Sonce – To je ena najboljših kart v katerem koli vprašanju! Predstavlja vitalnost, moč, energijo, dobro počutje in okrevanje. Nakazuje dobro zdravje ali izboljšanje zdravstvenega stanja.

Sreča – Kot že ime pove, pomeni srečne okoliščine, blagostanje in zaščito. Pri zdravju nakazuje ugodne razplete, srečo pri zdravljenju in splošno dobro počutje.

Razlaga kombinacije: nakazuje dobro zdravje, močno energijo in notranje ravnovesje. Če si imela kakršne koli zdravstvene skrbi, te karte kažejo, da se bo situacija izboljšala ali da ni razloga za preplah. Poudarek je tudi na pozitivnem življenjskem slogu – skrb zase, sončna energija (morda več gibanja na prostem), in splošno zadovoljstvo prinašajo trdno zdravje.

Zdravje je v dobrem stanju ali na poti k izboljšanju. Ohraniti moraš pozitivno naravnanost in poskrbeti za sebe – vesolje je na tvoji strani!

Luna sonce

Kako bi ti tolmačila to kombinacijo, imam ciganske karte, dvakrat sem vrgla in dobila iste karte. Vprašanje je bilo, če bom kdaj pozabila na osebo ki me je  prizadela. Karte: Sodnik-hinavscina-ljubimec (4. Karta pa sovražnik).

Zdravje857, 25.03.2025 ob 19:48

Prosim lepo, če še meni lahko glede zdravja v prihodnje.

Odgovor na to vprašanje je kombinacija kart, ki  je precej močna in nakazuje na pomembne spremembe v zdravju.

Potovanje – Simbolizira gibanje, spremembe, prehod iz enega stanja v drugo. Pri zdravju lahko pomeni proces okrevanja, spremembo zdravstvenega stanja ali potrebo po zdravljenju na drugem mestu (npr. obisk zdravnika, terapije, zdravljenje v tujini).

Lopov – Predstavlja izgube, nekaj, kar tiho izginja, ali skrite težave. Pri zdravju lahko pomeni izčrpanost, pomanjkanje energije ali skrito bolezen, ki jo je treba prepoznati. Lahko tudi nakazuje previdnost pri zaupanju drugim glede zdravja (npr. napačne diagnoze, napačno zdravljenje).

Smrt – Močna karta, ki pomeni konec nečesa in začetek novega obdobja. Pri zdravju lahko pomeni konec določene faze (npr. konec bolezni, zdravljenje) ali potrebo po tem, da popolnoma spremeniš življenjski slog. Ne pomeni  fizične smrti, temveč radikalne spremembe!

Razlaga kombinacije:

To kaže na močne spremembe v zdravju – lahko je to izboljšanje po dolgem boju ali pa opozorilo, da je treba nekaj nujno spremeniti. Morda neka težava postopoma izčrpava tvojo energijo, vendar boš s pravo reakcijo lahko obrnila situacijo.

Kaj narediti?

Če imaš zdravstvene težave, se prepričaj, da si dobila pravo diagnozo in drugo mnenje.

Pazi na izčrpanost ali izgubo energije – morda ti nekaj “krade” zdravje (npr. stres, slabe navade).

Karta Smrt te spodbuja k novemu začetku – razmisli o spremembi načina življenja, prehrane, gibanja ali celo miselnosti.

Ta kombinacija kaže, da se zdravje lahko spremeni – na bolje ali slabše, odvisno od tvojih odločitev. Ključno je pravočasno ukrepati in ne ignorirati znakov telesa.

Čeprav trenutne karte kažejo na izzive in nujne spremembe, pa obstaja svetla pot naprej. Ključ do izboljšanja je vztrajnost, iskanje pravih rešitev in ne obupati.

Reza419, 25.03.2025 ob 20:25

Kdo hčerki meče polena pod noge.očitno ima sovražnika. Kakšen namig? Hvala

Kdo meče polena pod noge karte NE morejo odgovoriti.

Ta kombinacija kart nakazuje, da hčerka morda nima klasičnih sovražnikov, ampak da ovire, ki jih doživlja, izvirajo iz drugih virov – bodisi notranjih ali iz bližnjega okolja.

Zvestoba – Ta karta običajno predstavlja lojalnost, prijatelje, podporo in zveste ljudi. Lahko pomeni tudi trdne vrednote in osebe, ki so resnično na njeni strani.

Mislec – Predstavlja nekoga, ki veliko razmišlja, analizira ali dvomi. Lahko kaže na osebo, ki taktizira ali načrtuje, morda celo manipulira v ozadju.

Bolezen – Simbolizira slabosti, težave, čustvene ali psihične pritiske. Lahko kaže tudi na stres, izčrpanost ali negativne energije, ki vplivajo nanjo.

Kombinacija lahko pomeni: Ne gre nujno za sovražnike, temveč za težko situacijo, kjer se lahko počuti šibko ali nemočno.

Morda nekdo iz njenega okolja ne deluje v njenem najboljšem interesu, a to ni očiten sovražnik – lahko je oseba, ki manipulira, dvomi vanjo ali jo psihično obremenjuje.

Zvestoba nakazuje, da ima kljub vsemu ob sebi nekoga, ki ji stoji ob strani – morda prijatelja ali družinskega člana.

Mislec in Bolezen skupaj kažeta, da se težava lahko skriva v dvomih, stresu ali nekom, ki nanjo vpliva na subtilen način (npr. jo demoralzira, manipulira ali ji jemlje samozavest).

Lahko tudi gre za človeka, ki ji navidezno stoji ob strani, a ji hkrati povzroča dvome in težave.    Prav tako je možno, da si sama postavlja omejitve zaradi strahu ali stresa.

Naj pazi na svoje zdravje, tako fizično kot čustveno, in se obdaja z resničnimi zavezniki. Prav tako naj ne naseda dvomom in negativnim mislim – naj se osredotoči na svoje cilje in ne dovoli, da ji stres ali manipulacija uničita napredek.

Lahko še meni, prosim? Kakšna prihodnost pa mene čaka?

New Report

Close