Karte, odgovorim na trem na kratko vprašanje.
Anonimno 9713, 31.03.2025 ob 14:10
Oprostite, nisem bila prej na kompu. Zanima me, kdo mi je iz hiše odtujil oz. ukradel cca 15.000 eur. Kogar koli vprašam, nič ne ve. Hvala.
Kdo? V kartah je prišel tak odgovor: ko si bila na dopustu na Triglavskih jezerih, je tvojo hišo obiskal mojster Mihael Groznik iz sosednje soseske, da bi odstranil nevarno puščajočo plinsko bombo. Ko je bombo odstranil, je.bila zafaj prilepljena kuverta z denarjem. Menil je da je to plačilo za njegovo nevarno delo. Saj je obstajala velika nevarnost, da bi vrglo v zrak vso soseščino. Mojstru Grozniku je uspelo varno sanirati stanje. On je ta denar že vložil v varovalno opremo za bodoče podobne podvige.
Ginko944, 31.03.2025 ob 13:24
Lahko še meni..zdravstvene tezave se kr množijo, zdravniki kar ne najdejo vzroka. Lahko karte pokazejo izvor vsega? Hvala
Ja, karte pravijo, da je izvor vsega položaj planetov nad tvojo posteljo. Še nekaj dni bo stanje takšno, napeto, obremenjujoče. Zdrži še.malo, kmalu se bodo planeti prestavili v zdravilen položaj in bodo tvoje težave v nelaj dneh izzvenele. Če še komu želiš zdravja, ga v teh dneh povabi v svojo posteljo, da bo energija zdravljenja močnejša.
Thx, 31.03.2025 ob 14:16
Pozdravljeni,
pred kratkim sem bila na razgovoru ta službo. Dogovor je za se eno srečanje. Kako se bo izšlo?
Hvala
Karte pravijo tako… pogovori tja v en dan ne prinesejo rezultatov. Treba je praktično zgrabiti nakopičeno delo in podreti kupe zaostankov z rešilnim bagrom. Če ti to uspe, bo služba tvoja.