Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Karte za R.E.M.! Lj. 17.1.2005 – Hala Tivoli!!

Karte za R.E.M.! Lj. 17.1.2005 – Hala Tivoli!!

Oj!

Spet nekaj “ukradenih” trenutkov za forum! ;))
Imamo en majhen problem!
Namreč: Moj predragi je zadnjič ( kak mesec in pol nazaj ) preko neta naročal karte za koncert skupine R.E.M., ki bo 17.1.2005 v Hali Tivoli v Lj.
Ker naj bi bil koncert že razprodan, jih je naročil pri dveh firmah!
Ena se mu je takoj oglasila, da karte še imajo in tako jih je že tisti dan plačal preko SKB net-a, druga pa mu jih je poslala po pošti. Vedela sem le to, da jih je naročil ( ne pa tudi da je ene že plačal ) in ker jih je poštar prinesel takrat, ko sem bila sama doma, sem jih gladko plačala ( še tiste, ki jih sam drugače ne bi dvignil )…
No, pa da ne dolgovezim!
Problem je v tem, da imamo zdaj dve vstopnici viška.
Koncert je zdaj resnično že razprodan in če bi katera želela iti, ali pa koga, ki bi to želel pozna, se priporočamo!!
Naj se mi javi na mail ali pa kar enostavno pokliče na 041 726 895 ( Valerija )
Cena vstopnice je 8.000 sit ( na črnem trgu bo verjetno tudi precej več!? )
Res bi bila zelo vesela, če bi se našel kakšen ljubitelj omenjene skupine, ki bi mu lahko vstopnice prodali! ;))
Lepe pozdravčke in lepe praznike vsem!
Vallery!

Jaz sem njihova ljubiteljica. Vendar še ne vem, kako bom tisti dan delala v službi. Če se ti ne javi nobena druga in bom jutranja, se priporočam.

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

OJ!

Ej, ni problema, ampak res mi sporoči tudi če jih ne boš vzela, ker sva zdaj že 3x dobila mail, da jih pa sigurno vzamejo potem pa iz vsega skupaj ni bilo nič!
No lepo, da so ti všeč! Jaz drugače na koncert ne grem, ker bom doma čuvala svoja dva škratka, gre pa naš očka z kolegom iz faksa in če res ne bo šlo drugače, jih bosta pač prodajala kar tam, na licu mesta!
Ampak to ni ravno najboljša varianta! ;(

Pa še nekaj malo za hec!
Ko sem mojemu povedala, da se je ena oglasila in potem tudi katera je rekel: “Kar naj se zmeni za zamenjavo, in naj kupi obe, saj bomo tako ali tako verjetno ves ta denar pustili v H&M!” :)))
( Ja, ko bi ti kaj imela od tega a ne?? )
Upam na vse najboljše!
Nočko!
Vallery!

New Report

Close