Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kartica Leclerc

Kartica Leclerc

Kako deluje kartica Leclerc? Ali se na njej zbira bonus, ki ga potem nekoč ob novem nakupu unovčiš (tako kot Mercatro Pika) ali imaš takoj ob aktualnem nakupu že nek popust na znesek nakupa ali kako?

Odločam se za menjavo trgovine, pa malo raziskujem cene in razne ugodnosti, ki jih nudijo.

Na njej se zbira denar, ki ga lahko unovčiš naslednji dan. Zame najboljša trgovina, ker ti procenti, ki jih dobiš, so kar konkretni, ne tako kot Interspar s svojim “res enim velikim plusom”. Kot bi se delali norca, saj v primerjavi z Leclercom v Intesparu ne dobiš nič!

Samo naslednji dan ali tudi kdaj kasneje? Jaz namreč ne hodim vsak dan v trgovino, ampak največ 1x na teden ali še raje 1x na dva tedna. Čim manj:-)

Zbira se ti denar na kartico, lahko ga vnovčiš najprej naslednji dan ali kadarkoli kasneje edino mislim da po novem letu ali enkrat januarja pa potem to zapade. Ampak te začnejo že novembra opozarjati vsakič na blagajni, da bo čez 3 mesece zapadlo, tako da ni panike.

Ja, tako je. Lahko ga naslednji dan ali kadarkoli do novega leta. Mislim, da januarja lahko koristiš samo tisti denar, ki si ga dobil v decembru.

Jaz grem rad v LeClerca, ker imajo tam hude francoske vinjake. In razna vina… Pa poceni gate, katere imam jaz stalno usrane. Moja gre po ribe, jaz nabavim pijačo, ona skuha, potem se ga pa natreskava ko zmaja. Zadnjič je naredila školjke. Saj so bile dobre, samo sem bil že tako pijan, da sem jih na sekretu vse ven fuknu … Tega ona ne ve. Pa naj kar tako ostane, drugače mi bo še pol leta očitala.

Nisem še nikoli nakupovala v Leclrecu ker mi je predaleč, da bi se samo zaradi tega vozila v Rudnik, ampak jaz sem prišla do spoznanje da se mi še od vseh kartic za nakupe splača imeti tuševo kartico zvestobe, saj z njo največ privarčujem in jo lahko poleg trgovin uporabljam tudi v njihovih drogerijah, restavracijah, popuste pa uveljavljam še drugje v njihovi skupini Tuš.

Smo kupovali tam, že več kot leto nas tam ni.
Kartica pa kot so ti povedali: se zabeleži znesek in naslednji dan ali kasneje lahko koristiš.

A si res ne znate kakšne informacije sami na netu poiskat[/url], ker vse piše…

jaz sem zvesta Leklerku in se mi njihov sistem popustov zdi najbolj razumljiv, enostaven… Vse se ti nalaga na kartico, po novem tudi to da moreš do decembra izkoristit ne drži ampak se vse prenese v naslednje leto. leklerk je najcenejši, nikjer ne boš dobila alpskega mleka za 74 centov ali včasih še manj, ribe, meso vse je najcenejše.. Velika izbira, tudi za raznorazna darila se veliko najde, knjige sploih včasih smešne cene, pa cote in kozmetika. Ni da ni. jaz leklerk kombiniram z hoferjem in je zmaga, predvsem finančna zmaga. Je pa res da imam oboje ob poti domov in si lahko zmišljujem it kadarkoli.

za gate se obrni na našega Bademeistra iz Obsotelja.

Bon na kartici velja 14 mesecev. NI vezano na koledarsko leto. Lahko pa ga porabis sele naslednji dan.

Pazit moras, ko beres katalog, glej pomene cen, ne velikosti tiska, barve …

Ob torkih ob nakupu nad 30 € dobis kupon za 10 %, ki ga lahko porabis od srede do ponedeljka. Moras pa gledat, da je teh 30 € zapravljenih na zivilih in drogerijskih izdelkih (osebna higiena, …). Ce kupis npr. v torek tiskalnik za 30 €, ne dobis kupona za 10 % popust.

Aja, stara tema iz 2014 … pa kdo spet to dela?!

New Report

Close