Kartica Lidl plus spet nateg?
Meni je zelo nepriročno na blagajni iskati telefon in še posebej potem poiskati aplikacijo, kodo. Vkljaplajti podatke in podobno.
Potem pa v sredo ali kdaj ne uporabim aplikacije, ne shranim papirčka za 10% popust, v soboto ali kdaj že, potem tega nikoli še nisem uporabila.
Če hočem akcijske kartične izdelke ceneje, moram prej aktivirati kupone….skratka. Če hočeš to uporabljati, imaš en kup dela. Ravno zato sem pretekli teden aplikacijo zbrisala. Ne koristi, zakomplicirana, brezvezna.
Je že bolje Tuš, Spar in Mercator. Tudi Jager. Imam kartice, ker se mi zdi pa nesmiselno plačevati več samo zato, ker nimam kartice. Lidlova aplikacija je pa kar nekaj.
nepraktična, 29.10.2023 ob 09:27
Meni je zelo nepriročno na blagajni iskati telefon in še posebej potem poiskati aplikacijo, kodo. Vkljaplajti podatke in podobno.
Potem pa v sredo ali kdaj ne uporabim aplikacije, ne shranim papirčka za 10% popust, v soboto ali kdaj že, potem tega nikoli še nisem uporabila.
Če hočem akcijske kartične izdelke ceneje, moram prej aktivirati kupone….skratka. Če hočeš to uporabljati, imaš en kup dela. Ravno zato sem pretekli teden aplikacijo zbrisala. Ne koristi, zakomplicirana, brezvezna.
Je že bolje Tuš, Spar in Mercator. Tudi Jager. Imam kartice, ker se mi zdi pa nesmiselno plačevati več samo zato, ker nimam kartice. Lidlova aplikacija je pa kar nekaj.
Ja, tocno to! Aktiviraj kupone, pa to ne 1x na teden, ampak vsak drugi dan, ker se skoz spreminja, potem isci telefon, isci aplikacijo, isci kodo, skeniraj, meckaj na blagajni!
S to aplikacijo je en kup dela!
Daj kartico in basta, ce ze mislis dat kak popust, ne pa da imam z aplikacijo se glih en tolk dela kot s samim nakupovanjem!
ze skoz, 29.10.2023 ob 09:32
Ja, tocno to! Aktiviraj kupone, pa to ne 1x na teden, ampak vsak drugi dan, ker se skoz spreminja, potem isci telefon, isci aplikacijo, isci kodo, skeniraj, meckaj na blagajni!
S to aplikacijo je en kup dela!
Daj kartico in basta, ce ze mislis dat kak popust, ne pa da imam z aplikacijo se glih en tolk dela kot s samim nakupovanjem!
Ja, to je pa prednost digitalizacije, ko nam tehnologija lajša življenje.
kaj970, 29.10.2023 ob 10:25
Kakšen nateg? Imajo napisane pogoje in se jih ne držijo? To da tebi pogoji niso všeč ni nateg :). To da jih spremenijo, kar je njihova pravica, tudi ne. Ljudje resno ne poznate več pomena besed?
Saj ni nateg vse to z Lidlovo aplikacijo. Je pa nepraktično, tečno, neuporabno. Razen, če se pred nakupi ukvarjaš z aplikacijo in imaš na blagani 105 rok ob majhnih otrocih npr..
Nepraktično.
Mi je ok, če pač nakupujem in pred plačilom poskeniram kartico. Nekateri izdelki so zaradi kartice malenkost cenejši.
To je razumljivo, enostavno, ne zahteva od kupca ne vem kaj.
Lidl pa kar nekaj.
Anonimno914, 29.10.2023 ob 21:53
Lidl je s to aplikacijo zajebal. Kar nekaj nas je v družbi, ki smo nehali hodit v Lidl. Hofer ali Eurospin. Pa Spar in Mercator. Ne podpišem nikoli, da rabim za nek glup popust imet aplikacijo in vse te komplikacije, ni šans, da dobijo toliko moje pozornosti.
Hofer nima aplikacije ali kartice, za Eurospin ne vem, v Mercatorju pa se vedno deluje klasična kartica.